31/3 -10


31/3 -10

hej hallå.. sovmorgon idag :) riktigt skönt. sov ändå tills halv 9, när hände det sist liksom? Har ätit frukost nu som bestod av två ägg. nu ska jag lägga mig i soffan och se på johan falk filmen som gick i söndags som jag har spelat in :) blir ju röligt. sen börjar jag jobba kl 17 och efter de blir det att åka till rimforsa.
ska försöka att plugga lite idag med , vilket inte är så roligt .. :S men men ..


vi hörs sen ! (K)

är inte min lilla plutta det finaste på jorden?


30/3 -10


30/3 -10

godmorgon världen . Elin är trött trött trött.. Snooza i en halvtimma innan jag ens kom ur sängen . illa. nu förbereder jag mig för dagen. som består av jobb. imorgon får jag sovmorgon det ser jag verkligen fram emot. :) jobbar då 17- 21.30 . sen är jag ledig i tre hela dagar :D jeeeej. ska blir jäkligt gött :)
funderade på en sak, konstigt att någon annan kan styra så mycket hur du känner, att bara en liten liten sak kan få dig att bli så jävla glad och att en liten liten sak kan få dig att bli så irriterad, är inte de konstigt?
Nu är jag glad iaf :D hihi..

vi hörs sen! (K)


29/3 -10

hej hallå bloggen , shit vad trött jag var igår efter virrans och mitt äventyr :P somna tidigt som faen ! :P låg och såg lite på sunes jul och somna ifrån de som vanligt . :D sköööönt. men var fortfarande riktigt trött när klockan ringde imorse. dagen har gått bra , och den har gått fort fast de var massa knöl och pussel för att få ihop dagen . men de gick ju till slut , fast iofs vet jag ju inte hur de gått ikväll :P men men .. sen hem och leka med min syster .. ho är ju bara för go. mer Wild än tam , kanske där av Namnet .. Wilda.
Längtar efter mitt andra syskon som ska komma ut i Juli.. längtar efter bebis.. :) Min mamma är inte dålig hon , sex barns mamma snart :) kanske skulle anmäla oss till familjen annorluna ? :P haha , ne vars.
imorgon jobbar jag 8-16, rätt skönt. sen ska jag hämta wilda från dagis och sen blir de nog lugnt :) men...


vi hörs sen! (K)

28/3 -10

hej hallå bloggen, Ojoj, nu ska jag berätta för er om min gårdag , så sätt er ner och ta er tid till detta.
Virran kom med bussen och vi tog de ganska lugnt ett tag, åkte och handla ite och platta håret på brorsan och så. sen bytte vi om och packa smink och sån och sedan begav vi oss till Malla för att fixa oss. de var roligt och vi börja pimpl lite smått, utan virran då som hällde i sig :P . kvällen gick och alex g kom och hämta oss och körde ner oss till björkan. de var skit lite folk så köte oss lite och dricka och satte oss och prata skit, kvällen gick och folket strömma in sakta men säkert. de var roligt och blandat folk faktiskt. Malin var i sin egen värld och nykter som hon var ville hon inte dansa, men virran och jag säppte loss på dansgolvet. :) kul kul.. virran blev til sist väldigt onykter och behövde ganska mycket stöttning, vilket självklart jag, (mammig som jag är för dom två gummorna) fick ta för mig, ringde efter skjuts till henne och bar henne upp dit bilen skulle hämta henne , jag följde med i bilen och gick in till mig och hämta hennes saker. sen for hon ivg hemåt och jag gick in, tvätta bort minket tog av mig kläderna och la mig med täcke och kudde i soffan för att varva ner, trodde jag,
efter en 20 min ringde telefon och de kom upp en stor bild på virran så jag svara, då var de hennes chaffis som sa att han ringt efter ambulans , hon ville ha med mg in , så snabbt upp slänga på sig de första man hitta. en toffs mitt på skallen och väcka pappa som fick köra upp mig till rondellen , eftersom jag var tvungen att stå där när do åkte förbi och do skulle vara där om tio min när Virran ringde. Vi var där precis samtidigt sm tur var så jag slängde mig in i ambulansen och så bar de av in mot Lkpg. klockan hav tre typ var vi inne , sn brjade väntan med en rastlös sketfull Virran som inte ville ligga där :P haha , hon sa både de ena och de andra till sjksköterskorna. :P sen iaf bestämmde hon sig för att vi skulle därifrån då hon inte hadeont lngre. . :P så då gick vi, träffa lite kisa folk i väntrummet till kuten :P haha , världen är bra liten . Vi ick iaf sitta ute i kylan och vänta för nästa buss gick inte förens om flera timmar och eftersom virran avböjt fick vi ju ingen sjuktaxi då.. vi ringde nog säkert en 50 stycken efter skjuts men de värka som alla sov då mellan halv 5 och klockan 6.. för vi sex öppna sjukhuset och vi kunde få fram en chokladboll ur en automat och lägga oss ner på en soffa och värma oss lite , hitta varsin tidning så var morgonen räddad :P haha . Lägger upp lite bilder så ni kan få skratta lite :D
Idag har de inte blivet mycket gjort kan jag lova! somna vid 8 imorse och vakna kl 10.. mycket sömn va? så inatt sover nog Elin Walln gött :D

vi hörs sen!

men jag var väldigt trött :P


nu rä hon mycket piggare med en tidining och värme inne på sjukhuset. :P


jag , rätt trött och sliten ca kl halv 5..


Virran på sjukhuset ilskan som ett bi :) haha


27/3 -10

Nu är jag hemkommen från stan , blev inte mycket handlat för mig , mest till Calle och pappa, mn jag fick en tröja iaf :) jätte fin , adidas , den är köpt på inter sport och priset är 700 :-
Nu bestämde iaf jag och Virran att de blir tgång ikväll. kul kul :)

vi hörs sen! (K)

27/3 -10


27/3 -10


27/3 -10

God morgon alla.. jag vakna tidigt men inte så tidigt för att vara mi , sov till halv 7 sen var man klar vaken . alla andra sov så la mig med täck och kudden i soffan och slappa en stund tills pappa kom med frukost. har precis duschat nu och sen ska vi åka til staden . blir nog trevligt.
hoppas på lika fint väder idag som igår. men de är väl bara att drömma om , vi satt ute på baksidan pappa och jag igår och rökte och tog ett glas vin , de kändes verkligen som om de var vår. solen sken och värmde oss och fåglarna kvittra för fulla muggar. mysigt! nej nu ska jag fixa mig ,

vi hörs sen! (K)

26/3 -10

Idag mår jag mycket bättre , dock var jag väldigt trött imorse när klockan ringde kvart i fem. men dagen har gått super bra och nu har jag en hel helg framför mig av ledighet :D glaaad är jag ! jag känner mig lycklig . vet inte varför . kanske för at våren är här? kanske för att jag fixat ed massa problem som länge legat och gnagt i mig. kanske fö att jag bara har så underbara vänner? kanske för att allt går bra just nu? jag mår toppen ! är väldig sugen på att handla kläder med. nte riktigt lika bra . bir nog att åka ti stan imorogn med pappa och Cale min lillebror. och handla lite kläder kanske. :) låter väl som en bra idé? :)
nej nu ska jag bara njuta av resten av dagen .

vi hörs sen! (K)

så här sliten är jag.


25/3 -10

Vaknade med en fruktansvär värk i magen :( inge roligt alls. blev hemma från jobbet idag och ska inte röra mig mycket från soffan . så blir liggande läge i morgonrocken med vetekudden på magen hela dagen . Hoppas jag är bättre så jag kan gå och jobba imorgoon . sen är de helg och då vill jag verkligen inte vara sjuk.. har ju tänkt mig en utgång då men vi får väl se hur de blir med de..
Idag skänker jag tankarna åt min vän Malla <3 och hoppas allt går bra..
nej nu blir de soffan igen ..

vi hörs sen! (K)

24/3 -10

Ont i huvudet.. har legat och tjutit till spårlöst i en timme nu som jag splade in i måndags. de är så bra men inte kul att gå och ha ont i huvudet hela dagen sen. börjar jobba kl 15-21.30 .är lite rastlös nu och vet inte vad jag ska göra. de är de värsta med att bara vara ledig en halv dag.. hade de vart sommar kunda man solat och badat , men nu då liksom??
Min katt löper och jag har bara lust att slänga ett vedträ i huvve på na. får man de eller? hon skriker värre än en gris.. attans mars...
igår var de personalmöte , de var ju ngt nytt.. hehe ,. som en hönsgård och alla kackla i munnen på varandra. :P men de var ju intressant med . :) heh
Kollad ein skattepengarna igår. fett kul var de att se att man fick över 12 lax :D jätte glad blev jag :D
nu tror jag ska gå och baka en sockerkaka :)

vi hörs sen! (K)

22/3 -10

Hejsan alla .. ledig idag vilket var väldigt skönt imorse tyckte jag. hade några timmar och ta igen och hade riktig sovmorgon och sov till kl 8.. jätte skönt var de, sen stod Wilda i trappen och roppa efter mig - ELAAA ELAAA?? så då var debara att knalla upp :P hah . mysmys.. men sen har jag tänkt på de här med att bara ha en dag ledig. man är ju inte ledig iaf..  man går ju bara och har ångest över att imorogn ska jag till jobbet igen. och hur kul är de att gå och tänka så? har fruktansvärt ont i nacken och axlarna. vad ska jag ta mig till??? hjälp..

Är fruktansvär besviken på dig , samtidigt som jag inte är de, för jag är så van och visste redan innan hur de skulle blir. känner ju dig , men att jag ständigt orkar att höra på dig . jag fattar inte ens själv hur jag har orkat. och varför jag ens har lyssnat och trott på dig? men de är de slut på nu, vi går mot ljusare tider nu . och ska aldrig mer tillåta mig själv att ta emot sånt jag tog emot från dig !!!! Aldrig!

ska snart åka hem till mamma igen fö har varit hos pappa över dagen , sätt den nya Johan Falk filmen som gick på tv4 igår kväll men den var nte lika bra som dom andra måste jag säga... Malla har vart här med .. men hon har gått nu igen .. blir att jobba tis,ons,tors och fredag.. så hinner nog inte med mkt annat denna vecka. sen är de förhoppningsvis utgång på lördag :) jeej,..

vi hörs sen! (K)

21/3 -10

Burr.. Jäsp, burr.. trött , fryser och vill inget hellre än att lägga mig i sängen igen . !! skulle vara så underbart skönt . men min söta tanter och gubbar kallar. imorgon äe jag ledig , ska bli skönt ,. jobbar 7-16 idag ., sen imorogn får jag sovmorgon . yes! men jag kommer inte kunna sova iaf säkert.. :( väskan är packad och nu ska jag bege mig ut i kylan . de som redan är kallt här inne liksom!!! :O hoppas ni alla sover gott.

Vi hörs sen! (K)

20/3 -10

Ojojoj, Gick upp kvart i fem imorse för att åka till jobbet vid halv 7.. de var hårt , var mycket trött när klockan ringde.. Men morgonen har gått bra och fort iaf. jobbar delad idag så påt igen vid kl 5 bara ;) har vart hos "farmor" och hämtat lite jobbkläder. Vinkat av mamma,pärra och Wilda som skulle åka på kalas i stan, min "lilla" kusin lydia fyller år, men hon är inte så liten längre tösen.. grattis till Lydia iaf och synd att jag inte kunde följa med. Idag åker min Linda till Chappen igen för att börja arbeta. lider med henne, vet hur hårt de är innan öppning. men de kommer nog gå bra, hon är van vid att slita som ett djur och sitta still är inte riktigt hennes grej :P heh . Saknar henne iaf massa! Hon är de bästa som finns! Aldrig mött en vän som henne. Jag ÄLSKAR henne. :)
Lunch idag då? vad kan de bli tror ni? jag har inte den blekaste, tåls att tänkas på ett tag, funderar på leverstuvning?? låter de frestande? :) mums... 

Vi hörs sen! (K)


19/3 -10



Nu är jag åter igen hemma hos mamman.. har ätit lite vitlöksbaguetter som var väldigt goda. Wilda skulle ju promt ha en men slicka bara av smöret sen var den inte intressant längre. blir en väldigt lugn kväll, börjar jobba kl 7 imorgon så blir att inte göra ett skit. Virran och Malla ringde nu och fråga om jag ville komma och dricka vin men de blev ju inget med de, får bli så ska det låta med mamma och pärra ist . haha . vilken gamling jag låter som , tror jag håller på att komma in i en 20 års kris eller ngt.. ?? eller vad tror ni? 
Wilda står och skriker och är vansinnig för att de inte är bompa på tv:n. shit vad de små liven kan ha temprament. tror hon kan ha fått de från mig :D haha . lika ilsken som jag ... ajajaj... 

vi hörs sen! (K)

19/3 -10

Ibland blir man bara så jävla besviken på endel människor. som man varit med så länge och som helt plötsigt inte bryr sig för fem öre. som sakta men säkert försivnner bort och lider inte de minsta för de.  ibland undrara man om man gör något fel.. om man kunde gjort något annorlund, . bara för att man har fullt upp med en annan människa behöver man inte glömma dom som så länge gjort så mycket för en. ska blir skönt att komma härifrån i sommar och få vara med underbara människor som bryr sig även om de är fler pesoner i dens liv!!!

Detta tåls att tänkas på!

vi hörs sen! (K)

19/3 -10

Dagen började med ett storbråk med lillasystser .. hon blev helt vansinnig på mig ! :P hehe . gudg vilken tid som väntar kan jag tro. åkte med Kisa och in på apoteket med mamma, sen till rimforsa så hann jag inte mer än innanför dörra så sa pappa följ med till kisa, jag måste till apoteket. så de var bara att vända i igen och åka. :P köpte stop och växt till mina naglar, får se om jag kan sluta bita. hoppas de! någon som vet om de funkar bra? nu lagar pappa och jag en köttgryta . mums.. sen blir de att sätta sog i brummen och åka til mamma igen . för i helgen väntar jobb både lördag och söndag.  jippie. :( men men ..

vi hörs sen! (K)

18/3 -10


18/3 -10

Är grymt rastlös.. har pluggat lite hjärta och latin. men vad nu då? lalalala...
pluggar fast man inte behöver liksom?? hum.. stortfrågetecken på det!! men men ..
och har liksom ingen ro i kroppen så kan inte lägga mig och titta på film heller typ,. shit hur ska detta sluta! pappa kommer hem från jobbet snart, hoppas han har ngt kul vi kan hitta på :P heh .
Saknar min lillasyster yster WildaBus.. vill bara ha henne hos mig :) då är de inte en lugn stund.. :)

vi hörs sen! (K)

ligger och myser i soffan med mitt nya täcke och kuddar :)


18/3 -10

God morgon alla underbara människor..  Sovit som en stock inatt. och för er som inte vet kan jag tala om att jag är väldigt morgonpigg!!! ah jag vakna vid fem iaf och gick upp och tog en cigg och prata lite med pappa. sen gick jag och la mig igen för att vila och slöglo lite tv. men jag somna! :O och vakna inte förens kl 9 :O herregud! jag blev helt stum när jag såg klockan . haha . men nu är jag utvilad iaf! kanske kan vara att jag nytt täcke, kuddar och påslakarn och örngott :D haha.
Lägger ut några bilder på något av de som blev inhandlat igår.

vi hörs sen! (K)


17/3 -10


17/3 -10


17/3 -10

Nä nu jävlar alltså. endel människor gör mig bara så himla irriterad så jag skulle kunna gå i taket.. hur orkar man liksom hålla på? att alltid gnata och tjata om samma saker och inte gå vidare ? är fruktansvärt trött på de..

Har kommit på att många människor jag verkligen har tyckt om haft så roligt med inte finns i mitt liv längre. och de läskiga är att dem försvinner så att man inte ens märker de. och sen nu efter flera år sitter man och tänker på dem :S hur sjuk är inte det egentligen?  Började prata med Emma på msn nu tex. och shit vad man saknar endel personer..

vi hörs sen! (K)

17/3 -10

Shoho. Bra dag hitills måste jag säga. ett ordentligt bakslag i morse när de vällde ner snö när jag vakna. då svor vi lite pappsen och jag. Men vi tog tag i dagen ändå och fixa oss och for till stan. åkte till ngn bilgrej som ska laga stenskottet på pappas bil. sen ringde vi Carita ochåkte och fika sen for vi till Ikano och brände några tusenlappar. :) mycket roligt :) massa nytt till hemmet och lite kläder och skor till mig :D jeej. värsta bra när Carita följer med för då säger aldrig pappa emot :P heheh. stackarn. köpte lite paket till linus och lite med. Och nu är solen framme igen vilket känns underbart !

vi hörs sen! (K)

16/3 -10

Trött trött trött... Sklle ha börjat vid kl 7 imorse så kl ringde kl fem. då ringer min plastfarmor och säger att jag inte behöver börja förens kl 8 för hon jag skulle gått brevid idag var sjuk. fick bli en timme extra soffan... dagen har gått bra . mycket bättre än igår. kom in i rutinerna mcket fortare än jag trodde. sen hem till rimforsa och slängde mig i soffan, trött som en get. Imorgon ska jag lämna in bilen. min kära far slet sönder handtaget inne i min bil för ett par dag sen. mycket duktigt måste jag säga. heh , de var fruset och han slet tag med sina oxkrafter. men imorogn blir de fixat iaf. nu väntar jag på att Mallsan ska komma hit. oc har en kladdkaka i ungen som jag nu ska gå och ta ut..

vi hörs sen! (K)

15/3 -10

Dagen har vart lång men lärorik. 8-5 gick jag idag. mycket nytt men det ska nog bli bra bara man kommer in i de. kan ju tyvärr inte dela med mig av allt roligt för er pga tystnadsplikt. men men. Dagen har gått bra och kände mig på topp ända tills jag kom innan för dörren hemma då blev jag trött. och nu känner jag mig tung i huvudet. blir nog en tidig kväll för elin idag. (som om inte alla kvällar är de för mig?) men idag blir de nog ännu tidigare :P väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så ska vi äta middag .

vi hörs sen! (K)

15/3 -10

Jäsp! när kl ringde kvart i 6 var jag rätt så trött. nu är jag duschad och ska snart fixa mig för dagen. är inte nervös än men det kommer väl sen kanske. :P men hoppas på att dagen går fort och att de inte bli så mkt sittande. jobbar ju ändå 9 timmar idag . men de märks. jag upptaderar sen och berättar hur de gått för mig.

vi hörs sen! (K)


14/3 -10

Har vart lite duktig idag allt. Mamma pärra och Wilda åkte till ladugården på förmiddagen så då blev jag så rastlös så jag tog och plocka och städa lite. sen lagade jag tre par byxor :) mycket stolt! och sen har jag varit på min praktikplats och kollat läget en sväng. imorogn börjar de på allvar! :P Wilda håller på att dra fram allt som jag städade förut! :P sånt är livet. heh . får de vara fint i fem min får man vara glad. haha. nu inväntar jag middag. är hungrig som ett djur. jag har bestämt mat idag :) stektfisk och potatismos :D mycket uppskattat , mums!
Btw är jag fortfarande mycket upprörd över gårdagens melodifestival! :@ men inget jag kan göra ngt åt ju, bara undra hur svenska folket är funtade!!!???
hah, sitter och
ser på inspelad film från chappen :) o de e sommar o varmt , alla barn skriker av rädsla när dom ramlar från taken och skjuter och dör :P heh . denna film är två år gamal så man har typ glömt den lite så de är rätt kul :)


vi hörs sen! (K)


14/3 -10

Sovit otroligt gott inatt. vaknade inte förens kl 8. shit. har inte hänt de senaste månaderna! men väldigt sköööönt!
Somnade självklart ifrån melodifestivalen. som tur var kanske. För hade jag vart vaken och sätt att Anna vann hade jag nog blivet så sur att jag inte hade kunnat somna! Hon är inte ens bra! Hon sjunger som en gamal kärring och ser ut som de med. plus att låten var ursel!!!! När de fanns en del rätt bra låtar som iaf var hyfsat slager. enligt min mening iaf. Erik Saade med manboy var ju väldigt bra. Men nej då. då ska den sämsta jävla låten gå vidare så vi får skämmas sen i Norge. suck för svenska folket som inte fattar ett skit!
skönt väder även idag iaf :) något gott :)

men....

vi hörs sen! (K)


jag myser i solen


wilda myser i puffen


12/3 -10

Har varit en rätt lugn dag. Körde hem Gust till Ulrikat och sen hem och la mig i soffan och kollade på i taket lyser stjärnorna. mycket bra film måste jag säga! rekomenderas! sen det att ¨åka upp till malla. jag malin och virran satt ute i solen och rökte aldelles för mycket och njöt av solen. Gudh vad skönt de är när solen ligger på.  Pratade massa gamla minnen och en hel del skit. Nu är jag hos mamma och har precis ätit grillat kött och pommes :) mums.. lillasyster ligger i puffen och ser på bompa :) heh . Imorgon ska jag till min praktikplats och kolla läget . blir spännande. :)
Nu ska jag tvätta bort sminket, ta på mig pyjamas och morgonrock och mysa ner mig. 

                                                                                                                                           vi hörs sen! (K)


13/3 -10

Lördag.. skönt! fint väder, på bra humör och har ingen dålig hårdag. hah , ne vars. men livet känns rätt ok idag! Idag åker Linda ner till chappen, shit. de är verkligen nära nu :) när de sänger är de 9 månader kvar tills de öppnar. som en hel graviditet. men den tiden bara svischar förbi. även fast nör man sänger känns de sm att de aldrig kommer slå upp portarna igen! förra året var jag ju så trött på de med. så har inte längtat på riktigt tills för en månad sen , men nu drar de i chappen tarmen som mamma brukar säga.
ska ner till mamma sen  eftermiddag/kväll ngn gång , mn blir en väldigt lugn kväll. det var de igår med iofs. min beskvier vart super goda och sen slappa vi bara framfr tv typ.

nehe. snart dax att sätta sig i bilen och fara upp till ulrika en sväng.


vi hörs sen! (K)

12/3 - 10

Men blir man trött eller? Imorse när jag åkte til skolan så börja det snöa!! jag blir så jävla irriterad .
I viket fall som helst så var de sista dagen i skolan idag innan vi går ut på APU. så n lir de ingen skola på 5 veckor. undra hur de ska gå på praktiken? blir spännande. men hårda dagar och framför allt mycket längre dagar! . inte alls som i skolan ju! Gick ju bara halvdag idag så den var ju snart över sen hem till rimforsa och har nu bakat beskvier :D gott gott gott !
Åkte till mamma igår, mys med min lilla plutta. ska blir skönt att nu bo hemma i några veckor när jag har apu.



Vi hörs sen! (K)

Linda & jag. Jag älskar dig Linda Dovander!


Katrin är ledsen över att hon har fått för stora tuttar och att det inte finns någon bh som passar, och tillråga till allt har hon fått bristningar på tuttarna :P


11/3 -10

10/3 -10
Mycket blandade känslor denna dag, de gick upp och ner lika fort som vågor.
först var de skola och solen sken och vädret var underbart :) på med solbrillorna :) jeej :) Skolan funkade bra och vi hade förberedande innan APU. På måndag ska jag ju ut på praktik förstår ni :) hemtjänsten i Horn blev de, vilket passar mig ypperligt :) Min handledare ringde igår så vi pratade lite och jag fick tider och så. Hon lät trevlig. Sen efter skolan stod jag, bernt och maria ute och rökte och snackade lite innan vi skulle sätta oss i våra bilar och fara hemåt. då stannade en bmw x5:a mitt på vägen vilket man verkligen kan undra varför då de var en parkeringsfick aldelles brevid han. och så kom en volvo v70 och smällde rätt in i arslet på han. de vart en ordentlig smäll kan jag lova :S
Sen hem och träffa Malla, även där fick man nyheter som var väldigt omvälvande . men de är bara att rycka upp sig och ta tag i problemen. vi åkte till kisa en sväng. sen hem och myste ner oss i sängen och såg på andra avenyn. som btw är ett rikitgt bra program :)
Ringde till Harry som är min chef på High chaparral och där fick jag goda nyheter :) så de varroligt :)
Pratade med min underbara Linda. som på lördag åker ner till chappen :) gud vad roligt för henne alltså!
Jag älskar verkligen den tjejen. finns ingen som henne! Linda Dovander is the shit! :D
sen blev de soffan och sömn för min del.

11/3 -10
Vaknade tidigt som vanligt var väl vid sex hugget. på med tv vid halv 7 och då går vakna med the voice på. som alla morgonar :D de är det absolut bästa att vakna till! Jag bara mår bara bra av att se dom allesammans. heh . och eftersom de är torsdag så är ju Katrin zytomierska där, och den kvinnan är den mest balla i sverige. någon som står för vad hon tycker och tänker så som hon gör finns nog inte i detta land. tänk om alla kunde vara mer som henne så skulle vi slippa allt fejk, fejk fejk fejk fejk..  only real real real! 
längtar efter min mamma och lillasyster . mycket! <3


vi hörs sen! (K)

9/3 -10

Varför kan man inte få styra sina känslor? Varför måste allt vara så himla svårt? Varför kan inte livet bara vara en dans på rosor ? Varför kan inte allt bara vara lätt ist för så komlicerat? Varför kan man inte bara få vara glad utan massa jävla bekymmer?

Jag är bara så trött! och behöver göra detta även om det är svårt!

Jag är ledsen! Jag älskar dig!

Vi hörs sen! (K)

8/3 -10

Solen skiner och snön smälter bort sakta med säkert. denna vecka ska de ju visst vara plus grader hela veckan så får hoppas att det försvinner mycket då :D jeeeeej :D Idag ska jag iväg och klippa mig . kände igår att de var på tiden. så ringde nyss och fick en tid redan idag :) yes! har varit hos mamma i helgen. pluggat och gosat lite. Wilda sov hos farmor i lördags så det var ganska tomt , och tyst !! :(
Längtar ihjäl mig efter sommaren. och Chappen! hoppas på jobb! i veckan kommer harry hem från chile och då ska jag ringa han och diskutera. Linda åker ju ner nu på lördag till chappen :) gudh vad roligt. blir att åka ner snart med och hälsa på och njuta lite :) 
skola imorogn igen , vilket jag inte är speciella pepp på.  men bara den här veckan sen går jag på min praktik. ska bli väldigt intressant.

vi hörs sen! (K)

jag i solariumet :) ser ut som en smurt i de blåa ljuset :)


spindeln vi dödade!


2/3 -10

haft medicin hela dagen vilket innebär att man är helt slut i huvudet. och efter de blev de hem och fälla upp böckerna för någon timmes yttigare läsning. nu har jag vart och solat med malla , de var världens största spindel.  vi bara skrek  men tillsammans tog vi oss mod och dödade den :o har även lagt ut lite bilder på oss sedan lördags :)

vi hörs sen! (K)

jag 27/2 -10 (virran på hörnet :P )


Malla 27/2 -10


Virran 27/2 -10


johanna 27/2 -10


1/3 -10

Mars! Vår? jag har alltid innan förknippat mars med vår. men de har tydligen varit helt fel av mig! vill bara att all denna snö ska smälta och att de ska bli varmt och ljust och grönt :( kommer vi någonsin få se de känns de som? snön bara öser ner. och mer ska de bli. de känns så himla tråkigt! man vill baraq sätta sig ner och tjuta!!!!
idag åker jag från mamma till pappa. hem och ta tag i mitt liv. inte fått ett skit gjord denna helg. känns lite halvstressat. men jag har haft kul så får jobba extra hårt ikväll och imorogn och resten av veckan. har lite att göra denna vecka. imorgon är de skola igen och medicin hela dagen. nu ska jag upp till mitt rum och byta om från pyjamas till ngt man kan gå ut i :P

vi hörs sen! (K)


RSS 2.0