lång natt

usch för den här natten .. inge roligt alls. mådde verkligen jätte dåligt . ett tag trodde jag att det var maginfluensa men jag slapp de! *hoppas jag !? jo men jag mår bättre nu . men som sagt halva natten har varit kass verkligen ! nu har jag duschat, fönat & plattat håret. känner mig lite mer som människa igen nu.. det tar på krafterna att må dåligt. lite makeup på de så ska de nogbli bra . pappa ska snart komma hem med fika.

sitter & lyssnar på Oskar Linnros. underbar musik - från & med du. (mattes & min låt, underbar)
även dunkas lite veronica maggio & Petter. det har jag fastnad för .. Lyssnat på bra länge nu . Det som är rellativt nytt för mig är väl isåfall Familjen- det snurrar i min skalle. bra där! ;)
blir en lugn dag idag..

Vi hörs sen ! (K)

Jag älskar min fru ! Petra <3

torr om läpparna. Det brukar bli så när kylan lägger sig över landet . uschanemä! Haft APU idag som vanligt . men endast till 14. men dagen kändes ändå låång! Och imorgon går jag tills 16.15. :'( det kan typ inte vara sant!!?? redan trött! Sen blir de hem och packa väskan inför torsdag :) bara en dag kvar nu sen far jag iväg. det ska bli skönt ! :)

Har varit hos Malla & Graje nu och snackat lite skit, sätt på film och ätit pepparkakor och druckit oboy :) mums.. Nu kom jag hem och har pratat lite i telefon med Matte-Klasse. :) skönt att det är bra igen. usch ! Nu tänkte jag ta och ringa min fruga och se hur hon har haft de i ullared idag :) och hoppas på att hon inte behövde stå i lika lång kö som vi fick göra sist hon & jag ! Petra <3

Vi hörs sen ! (K)

halvtidsbedömning

åh , den här dagen är över! äntligen . har varit så himla trött! och är.. Blir en tidig kväll för fröken Wallin idag. Men de är bra . Då går tiden fortare och det blir snabbare TORSDAG! :D Som jag längtar ! Och som jag saknar min Petra! Halvtidsbedömningen idag gick bra :) skönt att ha den avklarad! :) puuh ! *pustar ut"

Min lillebror och jag har ett lappkrig ! vi ses aldrig typ då han går i skolan på dagarna och jag jobbar mycket kvällar. Vår far är i turkiet ( kommer hem imorgon, ska bli sköönt, så jag slipper tjata på lille Carl) så skriver jag lappar vad han ska göra typ ; stada sitt rum, plocka ur disken ur diskmaskinen, slocka in de han använder i diskmaskinen, mm.) och nu har ungen börjat skriva lappar tillbaka och vara spydig. ?? det gillas inte !!

Imorgon är de en rätt så skön dag. Jobbar bara 7-14. sen blir de lugnt.. hem o gosa med min "rödbrändatomat" pappa ..

Vi hörs ses (K)

huvudvärk

Oj , många dagar sen sist. har inte haft ngn blogglust alls. Har varit hos min mor hela helgen .
I fredagskväll när jag kom tog vi det bara lugnt. Pär & jag tog hand om älgköttet som skulle fixas. Sen var de bara mys i soffan , Lördagen åkte mor, jag , farmor, lowe & wilda till vimmerby och handlade lite , sen hem till farmor och käka middag , Lowe var lite krasslig . Det blev mys i soffan för mig & Wildis.. På söndagen kom Malla och umgicks med oss. det var väldans trevlas.. sen åkte jag tillo pappi på kvällen och inte gjorde ett skit . låg i soffan och tittade på ensam mamma och bara låg helt enkelt..
Nu måndag.. Ny vecka.. Huvudvärk.. :( har redan jobbar fem timmar idag och ska tillbaka nu vid tre och jobba fem timmar till.. räknar dagarna nu .. Snart är jag tillsammans med min älskade Petra igen ! Åh vad underbart ! :) Hon är ju för go min fruga alltså.. Förut när jag prat mäh na i telefon så frågade hon ngnting och jag svarade , då säger Petra sisåhär : Allstå Elin , du är så smart, du har svar på allt, du är som mitt 118100. hahaha . hon är ju för rolig !
Och Mathias(matte-klass)Johansson kommer ju även i helgen!! :O hur roligt ska inte de bli då?? AWESOME! :D

men tre arbetspass kvar innan detta blir verklighet ! :( uschanemä..

Mitt huvudvärker.. varför? ska de bli som det var i somras nu igen .. ?? då hade jag konstant huvudvärk i två månader. det ända som hjälpte var typ att ta ett par grogg , och sarinas migränpiller,
men grogg kan jag ju inte ta nu och sarinas migränpiller har ja ju inte här..?? Fattar inte . det hjälpte ju med glajerna, vad är de nu som är fel måntro?

vi hörs sen ! (K)



Heldag


hej mina vännor. Nu sitter jag spänd och väntar på att Bonde söker fru ska börja . och ikväll är ju även mitt favvo program - kungarna av tylösand. (men då sover vä jag redan kan jag tro) ahja , isåfall får jag se de imorrn på datorn. Tur att de finns så man kan se de . hur gjorde man förr? pricka in alla repriser?? har varit i stan hela dagen . först på lunch med mamma, moster anna och mormor. sen fotvård hos anna . (underbart) sen iväg till ikano och fika, handla mat och jag hittade även två tröjor. sen hem och upp till posten för att hämta ett paket på posten(arbetskläder) och nu ska jag göra mig en macka och sen slänga mig under tävket i soffan ! skönt ! lugnt och skönt . haha , (tyckr ju inte om de egentligen) rastös som jag är..

vi hörs sen ! (K)


Varit på fotvård hos min moster , hur skön...

img_0548 (MMS)

Varit på fotvård hos min moster , hur skönt som helst! Men man blir ju lite sömnig, nu ska mamma, jag o lowe till ikano o handla lite, vi hörs sen (k)


mätt

shit. ledig heela dagen idag . och imorgon ! men vad gör man? jag tyckte det skulle bli så skönt att vara ledig . men jag är ju så förbannat rastlös. jag måste ju göra något. något roligt! vet inte vad bara men de får jag nog t och funde lite på.
Dagen på jobbet igår var helt kaosartad. tyvärr kan jag inte säga mer men shit alltså! :S
nu blir de duschen iaf .

vi hörs sen ! (K)

kött

usch. väldigt dålig uppd. Känns som jag inte haft någon tid över alls. Det ända som finns nu är APU. typ.. Igår träffa jag Malin på kvällen en sväng och det kändes som de var den första sociala kontakten (utanför jobbet) på hur länge som helst. självklart är så inte fallet. men känslan var den. bara idag med (12-21.15) sen är jag ledig i två dagar. Det behöver jag !! verkligen !
Inatt åkte pappi till turkiet. fan vad lyckost.. jag vill med sola och bada. men jag får väl nöja mig med solariumet :( Haha, vet ni vad. pappa skulle låna en av mina resväskor.. (leopard, endel av mina läsare vet vilken jag menar. haha snyggt va? en gamlal gubbe med en stor leopardväska!,) då när han tog fram den var den full med kläder från i sommras!? :D som jag hade glömt. kul ju ! :)
vet inte vad jag ska ta mig för nu på mina två lediga dagar.. egentligen behöver man ju inte göra någonting. men de jag är ju så jäkla rastlös! Kommer ju vara helt slut ikväll så de blir väl att slänga sig i soffan på dirren och somna där. om jag känner mig själv rätt. och antagligen en jävla spränghuvudvärk med. har haft de varje kväll när ja jobbat sent.. ??
nehe . har lite att fixa innan jag börjar jobba kl 12.. '

Vi hörs sen! (K)


saknad

1 & ½ timme kvar , sen börjar jag jobba , jag har ångest! det är helg och jobbar obetalt. :( det suger verkligen !
Önskar man bara kunde spola fram tiden. till sisådär juni. eller åtminstonde Maj, så jag kan få åka ner till mitt älskade småland och High Chaparral. Det är verkligen det bästa platsen på jorden ! jag mår som bäst när jag är där! verkligen ! 7 månader kvar ! :(
Och då har jag min älskade Petra nära! Usch så jag saknar den människan alltså! så det gör ont ! aldrig mött en människa som jag verkligen kan vara mig själv fullt ut med! som förstå mig så, som tar mina bra och dåliga sidor! som älskar mig och är så underbar i sin personlighet!

vi hörs sen ! (K)

wöw

puh! trött efter den här underbara dagen . Vaknade upp av att mamma hade satt in kläckaren i mitt rum för de sista äggen hönan gått av . och självklart hade han kläckts och pep som han höll på att bli strypt imorse typ. suck.. och igår skrek wilda som en galning så jag vakna.. jag som skulle haft sovmorgon dom här två dagarna jag var ledig!! vad hände med de liksom?? :O hoppas jag kan sova lite längre imorgon. men de är väl synd att tro.

Har varit i stan med Jenne och Charlie hela dagen . de har varit en bra dag . Tittat lite kläder , jenne köpte en ny mobil, vi käka och myste . :)

imorgon är det praktik som gäller igen . har handlar lite nya arbetskläder så de kommer väl vilken dag som helst , dyyyyrt ! usch ! men men ... de får man väl ta..

vi hörs sen ! (K)

sockerkaka

ursäkta mig är ni snälla. har inte skrivet en rad på fler dagar. usch på mig ! men har verkligen haft fullt upp. inte idag men idag har jag faktiskt inte spenderat ngn tid vid datorn alls typ förutom fem min imorse .. Praktiken går bra. inte min grej tror jag men helt ok.
vet ni vad? idag fyller mitt körkort ett år :) helt sjukt.. vad fort tiden går.. :D nu har jag och Wilda bakat en sockerkaka . det gick ju bra haha . bara de att hon vill vispa lite mycket :S:P hah

vi hörs sen ! (K)

...

Tomhet är en jobbig känsla. Meningslösthet. Omotivation. Brist på kraft. Enda viljan som egentligen existerar är viljan att inte göra någonting alls!

hejho

har varit på gymmet med malla och tränat. var riktigt skönt! nu ska det lagas lunch.. innan jag ska till min apu. skriver senare om hur dagen gick..

Vi hörs sen ! (K)








usch !

shoho! Morrn morrn.. Har sovit som en kratta inatt. verkligen skit kasst! så känner mig helt seg och mörbultad idag ! :( och idag börjar min nya praktik. de känns inge roligt alls. är sjukt omotiverad! nått måste hända ! det kan inte forsätta såhär!
Hoppa in i duschen nu då och få en start på dagen kanske.. ? usch ! jag vill inte !!!

Vi hörs sen ! (K)

lycka




Allt det här innebär lycka för mig!



mums.

Pappas mat är inte alltid så dum ändå. idag yckades han väligt bra måste jag säga ! så nu ligger jag här supermätt och ser på massa dåliga repriser .. vad gör man liksom? händer ju inte allt för mycket på en söndageftermiddag ! egentligen har jag endel att stå i. men just nu känner jag mig bara slööö! fast ändå restlös. såklart!? som alltid!
Kan det inte hända något bauta roligt i mitt liv så man kan bli lite glad!? det skulle verkligen behövas ! jag tror jag behöver flytta ! vill inte sitta fast i den här hålan längre ! något måste hända ! snart !

vi hörs sen! (K)

funderar..

Jag funderar på hur människor tänker ibland!? Kan dom bara inte förstå!? Att har man agt en sak så är det så!? Allt går inte att ändra och speciellt inte känslor. man känner som gör. jag kan iaf inte påverka de och då beundrar jag verkigen dem som kan !
Varför ska vi hålla på så här? tror du att det bir bättre av att du ständigt gör så här?  isåfall ska jag tala om för dig att det blir de inte ! och det räcker ju tydligen inte med att jag säger de till dig ! snälla någon hjälp mig ! du tar sönder mig om du håller på så här. jag öskar inget annat än att allt var annorlunda! men nu är de så här de är..
get it?

hörde en låttext som passa så sjukt bra in på hur jag känner , tänkte dela med mig av den till er alla!

Who says I can't get stoned
Turn off the lights and the telephone
Me in my house alone
Who says I can't get stoned

Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free

I don't remember you looking any better
But then again I don't remember you

Who says I can't get stoned
Call up a boy that I used to know
Fake love for an hour or so
Who says I can't get stoned


vi hörs sen ! (K)

Party med fina Virran :) länge sen. Underb...

img_0484 (MMS)

Party med fina Virran :) länge sen. Underbart!


tick tack..

klockan tickar.. usch , änns som jag inte har ngn id i världen.. skolan idag och börjar jobba kl 4. Sen blir det la att knoppa. Imorgon fyller min mors sambo pärra år. så då lir de la drag påt hemma kan jag tro. 

Vi hörs sen ! (K)

Godmorrn ! Sitter i bilen påväg till skola...

Godmorrn ! Sitter i bilen påväg till skolan . Är riktigt trött! Nu har jag iaf bestämt mig, de blir en förändring ! O den börjar idag! Smack!


åhåjajah!

åhåjajah! Vilken underbart underhållande eftermiddag och kväll jag har haft ! NOT! inte alls! inte någonstans! fan ! vilket liv man lever alltså!? vad hände? vart gick de snett?
Sitter iaf och ser på Robinsson som hade seriestart idag. och de var ju till min bevikelse inte allt för bra ! :( Nej , det är nog bäst jag slutar skriva nu så ni slipper höra på mina klagomål ! ha de bra folket .

vi hörs sen ! (K)

7/10 -10

Sjukt dålig uppdatering. I know ! Sry ! Har haft ångest och vart helt orkeslös. Egentligen handlar det inte om något allvarlgt , Ett prov som jag var sjukt omotiverad och oförberedd för. dåligt av mig. Men de gick ju vägen. Så nu är jag på topp igen , förut huvudvärk och att jag glömde min glasögon hemma hos Johanna. Efter plugge var jag hos Johanna och fika förstår ni, Maria var även där en sväng och det var mycket trevligt! prata massa strunt :) när jag kom hem åkte jag direkt till salong visit och slängde mig i solariumet! sköönt ! efter de hem och såg på Kungarna av tylesand som jag missa igår fr jag var så jukt trött. Var hemma hos mammi igår och myste, bara så ni vet har jag världen mest sötaste lillsyrra. Nehe. Ta hand lite om tänderna kanske!?

Vi hörs sen! (K)

5/ 10 -10

hej på er kära vänner. Gud vilken lång dag det har varit tycker jag. Nu är jag hemma från skolan men efter ett glas saft var det bara att sätta sig vid datorn och öppna böckerna igen. det är riktigt mycket just nu. Så nu sitter jag och skriver om en bok som heter Bakom stängda dörrar. jätte bra bok verkligen man hatar att analysera och reflektera. tråååååkigt ! men men . snart skickar jag iväg den och ser mig som klar men den uppgiften. Får vi hoppas alltså!? hah, gårdagen var inte speciellt roligt. trit på mitt humör och det är aldrig roligt när jag är sur. Men nu är det skärpning på Elin ! :)
Det var en plit från vadstena anstalten och föreläste för oss idag . Hur intressant som helst. kanske skulle jobba inom kriminalvården sen!? vem vet ;) akta er busar där ute :) hah . nae men jätte intressant. Fått mycket mer kött på benen om 12-stegs programet. och för er som inte vet vad det är så är det ett behandlingsprogram i 12 steg för drog/alkoholberoende. Kanske ni inte tycker är så intressant iofs!? hah.

Nu ska jag läsa alla mina kära bloggar som jag inte gjort än idag.

Vi hörs sen ! (K)


hujedamej!

Nu har jag varit och legat i solariumet en sväng , det var underbart skönt . höll på att somna. sen kom kom de där irriterande pipet -piiip, piiip, piiiip. Ibland kan man hålla på att få panik när man ligger där, för det är så jäkla varmt. och ibland är det bara hur underbart skönt som helst ! :S konstigt egentligen . men idag var de iaf så där skönt skönt skönt . :) Det är ju fasimig höst ute nu alltså!? vad hände. sviiinkallt. Och vad som händer till kvällen återstår väl att se . vill inte bara sitta hemma ,. vill göra ngt! blir så jäkla rastlös! rastlös rastlös! måste verkligen plugga med. men vill inte . redovisning imorgon . sååå roligt! NOT!




Kolla in de här då!? haha ,. dom två övre är 2010, och dom två nedre är 2006/2005
haha , fy så roligt de är när man hittar sånna kort! :)

vi hörs sen! (K)

shoho.

Min tandblekning har kommit hem idag . får väl se hur och om den fungerar. sitter med den i munnen just nu . fan har redan ont i käkarna. och ska har bara suttit i fem min . resterande tid är 55 min. hahah .



den sista bilden är på en tandblekningspenna som jag fick i gava tack vare bloggen ;) gött :)

vi hörs sen ! (K)

4 / 10 -10

Nu ska jag berätta för er om min gårdag.
Dagen sprang visst förbi uatn att man gjorde något alls. ändå hade jag fullt upp tyckte jag . hur går det ihop sig egentligen? hum.. Åkte iaf in till stan till Sarina min fina en sväng och kramades och prata lite strunt . sen iväg ner till stan för att käka med Gustav. sen gick vi och såg en bio som var as kass! - kärleken lyckan och meningen med livet. Den var verkligen inget att rekomendera! sen vidare hem till Gustav där kvällen och natten spenderades. Vi tog det bara lugnt . såg på stig helmer och så. Min favvo ! :)
Kom hem nu för ett tag sen . ska väl öppna skolböckerna men har verkligen ingen motovation ! Urrk !
Snälla säg att det är jullov snart !? långt kvar.. snart börjar praktiken iaf . hoppas den är intressant och rolig ! det återstår att se.
Missade ensam mamma söker igår så blir att sätta på de på Tv3 Play nu .

Vi hörs sen ! (K)



Har varit ute och käkat med gustav , nu bl...

img_0450 (MMS)

Har varit ute och käkat med gustav , nu blir de bio :)


SMS-inlägg

img_0440 (MMS)


dagens..

Dagens...



Arg !

Ja ni mina kära läsare . Vad säger man om ett egentligen!? ja det finns fan inte ord för dig ! Fruktansvärt egotrippad och självgod ! och inte på ett bra sätt. men som sagt , sista ordet är sagt från mig sida. hejdå!

Idag ska jag iväg till Gustav. skönt ! få prata av sig lite med ! Saknar verkligen dig Gustav ! och gud vad tiden har sprungit iväg !!??





1/10 -10

Beställde tandblekning igå som verkade vara super bra och billig.. kolla själva in de.
www.beconfident.se

vi hörs sen! (K)

RSS 2.0