Robin

Idag är det tre år sen , sen den värsta dagen i mitt ägde rum. Natten då allt blev förändrat, det hela mitt liv rasade! Då en människa man älskar så högt tas ifrån en ! Då en människa man räknat med att bli gamal med försvinner ifrån en ! som man alltid tagot förgivet! som man skrattat och gråtit med, vars spyor jag torkat, som jag varit så jävla irriterad på. som retats och varit jobbig, som jag festat med och haft sjukt roliga semestrar med, som jag levt med i hela mitt liv. som jag gått påsktjärring med som barn, som alltid har varit de ända roliga på alla tårkiga släktkalas, som köpte ut åt mig när jag var liten och alltid dragit med mig på massa sjuka men roliga äventyr. som man verkligen delat allt med! Och som alltid varit det bästa, som min egen bror! Ighår var de tre år sen jag träffade dig sista gången ! och idag tre år sen du försvann från oss! Jag älskar dig så sjukt djupt!


blåläpp.

hej mina vänner , hur står de till med er ? med mig är de förträffligt måste jag säga. jag lever i princip på samma sätt som sist , fast vissa saker har ju självklart förändrats , har ju verkligen lagt av mig med bloggandet , och de ber jag ursäkt för, men har inte samma blogglust som förut, tror ni förstår vad jag menar.
Just nu ligger jag i soffan med datorn i knät, har pluggat geriatrik och Imp (individuell vårdåplanering) spännande va? NOT! har en grymt svullen läpp. la fillers i lördags , men Anita, som kvinnan heter som lägger på mig, träffa ett blodkärl så jag svulla och blev blå något fruktansvärt, så överläppen och upp till näsan i princip är blå/svart/lila. snygg va ? hah , nej , de är de inte kan jag lova ! jag ser förskräcklig ut, och vet inte hur många som fråat mig - jaså, fest i helgen eller? ser att du fått dig en rejäl smäll. hm,, nja. eller - Haha, elin, de ser ut som du har mustach. Kul! jätte kul ! hoppas bara de lagt sig till helgen , men vilket jag känner att det inte kommer göra! ska åka till Karlskrona på torsdag kväll till K<3 men kommer se ut som faen , attans ! sen ska vi hälsa på Billy och Simon, Sarina ska med ner också, blir nog underbart bra tror jag , men jag är allt lite nervig :P heh ,. men allt känns ruskigt bra! åh ! är de så att de är min tur nu?  :) <3

Vi hörs sen ! (K)

såhär snygg var på kvällen , ser dock mycket bättre ut nu , men mer blått nu

RSS 2.0