biljävel!

Gokväll gott folk. Dagenhar gått undan må jag säga. först skola och basgruppsarbete. efter de upp till Virran och sen in till stan. hon klippte en Iphone 4, ( jaa, jag är avis! ) men gudh så roligt för henne, jag får nöja mig med min 3gs ett tag till. sen handla vi lite annat smått åh gott och sen hem till rimmet, ja juste glömde skriva att vi höll på att krocka med inne i stan, in broms tog inte så fick precis stann på bilhelvetet innan vi var inne i bilen framför. bilen snrra ett halvt varv och vi stod på snedden öven hela jävla vägen. och igår körde jag i diket. jag ska nog fan inte vara ute i trafiken? sen hem iaf till rimmet. åkte till macken för att handla cigg, stänger av bilen och sen när jag kommer ut igen får jag inte upp det där FÖRBANNADE rattlåset ( hänt flera ggr) så jag riger till pappa som får komma och tillslut får han upp de, sen åkte jag och bytte bil med min bror. så nu är jag saab ägare ist :D hah  tycker bättre om den bilen så :) nu har jag bara myspratat med min älskade Dovander SOM JAG SAKNAR NGT FRUKTANSVÖRT! nu bir de lite soffhäng kan jag tro.

Vi hörs sen ! (K)

i chock !

haha , shit vilken kväll. och att känslor kan svämma över och torka ut på så kort tid. Nu har jag verkligen fått svart på vitt om vad jag egetnligen ska göra. shit, så häftigt alltså. är helt chockad men nu vet jag vekligen !! :) sååå skönt! känner mig bara lyckig ! Nu kör vi igen ! Påt bare ! :D skönt att man vänner man kan slänga ur sig skit på ! jag älskar verkligen mina flickor så himla mycket ! vad vore jag utan er? inga nämnda, inga glömda ! mn ni mycket väl vilka ni är ;D
Ser fram emot ett mycket skönare levnadsätt nu ! och hoppas på att få tillbaka all den energi jag egentligen är ägare till! jag ska inte vara depp och nere, jag ska vara tokig och galen! Ni kommer snart få känna igen mig igen . det hoppas jag vekligen på mina kära. :) hah

Who says I can't get stoned
Call up a boy that I used to know
Fake love for an hour or so? ;D

SeeYaa!

Vi hörs sen ! (K) *Smack

Du förändrad mig

Ingen energi, det här tar verkligen på mina krafter. vad fan håller jag på med egetnligen? varför kan jag bara inte låta allt vara ? SKIT! Hur kommer man över något man inte kan släppa? Hur vet man att man verkligen gör rätt? för det känns ju bara som att jag gör fel fast jag vet att det aldrig kommer sluta väl. Jag trodde vi var mer än alla andra,  hah. Men jag vet att jag skulle genomgå det här tusen gånger om för din skull. Jag menar inte allt jag säger till dig, jag vill bara ha en reaktion, jag vill bara att du ska förstå att jag menar allvar och att jag inte orkar med det här lallandet. "Jag vet inte" , det är de värsta svaret du kan ge till mig just nu. det har jag hör aldelles för mycket de senaste halvåret. Det här är ingen lek för mig! Jag blickar tillbax och ser allt vi haft och faktiskt har. och jag vet att du vet också. du säger emot dig själv. du vet men du är så inihelvetes feg. jag kanske borde fattat men jag trodde du var på ett annat vis än vad de visade sig vara. var tog du vägen? dig jag träffade, den charmiga , roliga, underbara människa som jag kände sådan otrolig samhörighet med? vart faaan tog du vägen och varför tog du honom ifrån mig? Visst, vi står på samma plats, kanske rädda för förändring? men när jag ser dig idag är de inte detsamma som förut. jag önskar jag var som förr. stark och anti all som hade med hade med det manliga könet att göra.

Men du förändrade mig.

julklappar

Nu ska jag , jenne och sharlie åka in till stan och handla lite julklappar :) det är allt dax känner jag , ja som alltid är ute i sista minuten.. Vi ska även träffa Mr.P (nämner inga namn) ;) haha , inne på ikano. myspys. Sen ikväll blir de att jobba 16-20 på demensboendet,rimforsa,. fre+lör blir de att jobba hemtjänsten, horn.

Vi hörs sen ! (K)

sov

Godmorgon allesammen. hoppas ni hade en bra kväll igår, det hade jag iaf , en super kväll..Med min älskade jenne. men när vi skulle gå in o natta charlie igår kväll somnade jag visst med. så jenne fick två barn att natta ;P Men idag är däremot jag och charlie uppe med tuppen , eller mest charlie, jag skulle nog kunna sova lite till allt men han tjata på mäh att vi skulle gå upp :P jenne sover och jag tänker hon får göra de ett tag till :P

Vi hörs sen! (K)


Charlie boy & JenneSveaBaby


mys

Mmmm.. ligger i soffan nu nedkrupen under täcket, hemma hos min älskade Jenne. sminket är borttvättat,ljusen brinner och chipsen ligger framför oss på bordet :) har käkat pasta och sätt på halv 8, nu är de bonde som gäller och efter de Maria V. gudh vilken mysig tv-kväll de blev :) de gillas. bra tv med en av dom absolut bästa flickorna på jorden ! nu vakna charlie med som har tagit sig en tuppis, :P

vi hörs sen ! (K)

bleeeekning

Lite fix och trix .. Nu sitter jag med en tandblekning i munnen och försöker få till ett lite vackrare leende . tror ni jag lyckas? hah . Sen ska jag iväg till JenneSveaBaby och Charlie Boy.
Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. pluggat lite och lagat mat (vitlökspotatismos&köttbullar=mums!) och sminkat och fixat. nu kan man bara chilla lite dåh!?


Någon har frågat om min tandblekning. jag har skickat efter min från http://www.beconfident.se/sv/ och sedan köpte jag startpaket 22% Regular mint för 341 kr. jag har inga före och efter bilder men om jag inte mins fel finns de på hemsidan.

Vi hörs sen (K)


mys

Mysig kväll igår trots att jag var sjuk. Helt oanmält kom Virr, Jenne och charlie hit :) vilken trevlig överraskning tyckte jag :) sen följde jag med hemm till jen och myste och åt tårta eftersom jen fyllde 19 dagen innan :) sen ut på fika & film till Mr.T. (och nej, jag kommer inte nämna ngt namn) sedan tillbaka till jenne&virran och mysa mer och prata massa skit.

Nu ska jag försöka ta tag lite i pluggandet. Fortfarande sjuk. :(

som gubben i lådan

Hela själen är bruten.

Är vilsen på djupet.

Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.

Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.

Men med dig blir jag mindre,

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.


Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.



wööw :O

Mitt inlägg igår väckte visst reaktioner, men hos fel människor. Konstigt att dom som det inte handlar om och som jag knappt känner, dom känner sig träffade och dom jag känner mest och bäst inte gör det ..
men det är väl så man brukar säga , man ser de man vill se.. Allt blir bara så fel iaf .
Och sen tillråga på det så ringde dom och fråga om jag kunde jobba i helgen , Och det är ju bra för jag vill ju jobba , men hade ju tänkt att gå ut med mina tjejor. Virr&Jen, Men det får blir en annan ggn , ha iaf en trevlig tjej tjejor. ;) hah ,

Hemma idag med feber och grejer, men mår bättre nu , Men man mår ju alltid värst på morgonen och kvällen, det är ju skumt .. Mitt på dagen mår man ju rätt okej ändå. har iaf fått lite pluggat. ett arbete. Kanske hinner göra ngt mer om jag orkar.. fast de är fan frågan alltså..

Pratade med min kära Linda förut. gudh vad jag saknar människan alltså! Längtar tills i vår så livet kan bli som det ska vara ! ååhh.  som jag längtar ! Men tiden går förbannat sakta ! bara tre månader sen HC stängde.. Shit , känns iaf som 8 typ. men men ,..

Jag börjar pensla, jag flyter med känsla..

Vi hörs sen ! (K)

Fan !

Fan ! Ja, jag börjar de här inlägget med ett FAN! Idag är det inte min dag ! Känns som så mycket av min kärlek har runnit ur mina händer. Som så mycket som betyder för mig bara försvinner. Och som att jag inget kan göra åt det! Varför? Vad gör jag för fel egentligen? Varför blir det alltid så här för mig? Varför kan man inte bara få må bra? Varför kan inte allt bara för en ggn skull gå som det ska?

Vänner försvinner, Dom har andra saker som är viktigare. Visst det kan ma förstå, men måste man försvinna helt? det är inte så svårt att ringa eller skicka iväg ett sms(eller åtminstonde svara) även om man ine behöver träffas så ofta. och ska allt bara hänga på mig att kontakten finns kvar. är det bara jag som ska höra av mig? är det bara jag som ska komma till dem.. varför kan ingen annan lägga ner energi?
kärlek.. den finns kvar , men åt helvete gick den , Men varför ska man fortsätta sträva efter ngt som aldrig kommer bli?

Så många varför. så få svar..

Vi hörs sen! (K)

Lycklig man var här.. Ta mig tillbaka !


Impuls

Hur super kul kväll igår som helst , vi drog in på en impuls bowling inne i stan , lite bärs massa roliga karlar, och i tre som har super kul tillsammans :) kan ju nte bli bättre , de var verkligen en toppenkväll.. ni ska få checka lite picts. ;) Ikväll birre att vara fylletaxi.. Hade ju egentligen tänkt mig att festa ikväll. men behovet var visst flr stort för en bil ikväll..  ;)

Vi hörs sen ! (K)




längesen!

ja ni , vad säger man om det egentligen? Hur länge sen som helt jag skrev , har liksom tappat blogglusten lite. tyvärr. men ska ge det ett hederligt försök nu har jag tänkt .
Idag är jag ledig :) hur underbart som helst. Och imorgon är de min sista dag på min Apu . det känns tråkigt faktiskt. det är ju ändå människor man har träffat i fem veckor intensivt nu. men hoppas att de blir lite resursjobb där sen . :)
Nu ska jag och pappa åka och handa lite . sen blir det väl att plugga för de finns en och en annan sak att göra. ! om man säger så. *SUCK!
I helgen är de dop för min lilla plutt Lowe. Albert Bernad Lowe Wallin blir de fullständiga namnet. vackert eller hur? :) Sen vet jag inte , Kanske festa lite? Var och lekte med Johanna igår och hon tyckte att jag kunde komma till kisa på lördag.. låtr ju lite lockande men vi får se. :P Hade förövrigt en oerhört trevigt dag med Johannagummsi :) trevlans..

Vi hörs sen ! (K)

RSS 2.0