Tankar

Mina tankar om dig ! Till dig !

Don't think i know you
Don't think i ever will
Am i in love with you ?
Well i don't know still
I was a heartbreaker

But i'm burning,
Cause you set my soul on fire
Boy, I don't know what i'll do
I am burning with desire
and it's all because of you!

I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Love it sweet misery
I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' 'cause I let you


Du..

30/9 -10

jaha , då var den här månaden slut snart med då.. tiden rinner förbi.. Igår var jag iaf hos Gustav och såg på Idol och hade mys :) det var trevligt. Blev inte mer än så. Idag har jag pluggat , träffat malla och alex . var uppe hos linus med endel av familjen . och vart uppe hos anton och snackat lite skit. men vi bara pratar i munnen på varandra :P hah . Hämta in lite vinterjackor nu , för fy fan vad kallt de är ute . de är dax för de! och ikväll vet jag faen inte alls vad som händer .

om det blir som jag har tänkt så ser helgen ut så här

  • Åker till petra imorgon fredag.
  • fest i värnamo, harrys.
  • Lördag ullared. shoppa!? YES SIR!
  • Till linda och staffan på lördag kväll och blir där över natten . Ta ett par bärs!
  • hemfärd söndag
Låter helt okej , här har ni tjejen som måste ha allt planerat . annars får jag panik.

Vi hörs sen! (K)







29/9 -10

morr.. dagen har gått fort. shit . hinner inte med .. hah . ändå har jag inte gjor ett skit . kom hem från skolan halv 3 typ sen har jag duschat och fixat mig lite och suttit vid datorn , inte gjor ngt annat verkligen ! :P hah . och jag som skulle pluggat hade jg tänkt mig . illa av mig . Nu ska jag snart åka in till Gustav och se på idol och senare ska jag iväg och träffa andreas. får hoppas de blir en bra kväll ;) de återstår att se , får uppdatera er om det imorgon ;)

vi hörs sen ! (K)


29/9 -10

morr.. dagen har gått fort. shit . hinner inte med .. hah . ändå har jag inte gjor ett skit . kom hem från skolan halv 3 typ sen har jag duschat och fixat mig lite och suttit vid datorn , inte gjor ngt annat verkligen ! :P hah . och jag som skulle pluggat hade jg tänkt mig . illa av mig . Nu ska jag snart åka in till Gustav och se på idol och senare ska jag iväg och träffa andreas. får hoppas de blir en bra kväll ;) de återstår att se , får uppdatera er om det imorgon ;)

vi hörs sen ! (K)


28/9 -10

shalong , Huäremäth ? här är de finfint. Dock sjuk fortfarande . Tycker så in i nordens synd om mig själv faktiskt . Men men . det går nog över tills jag gifter mig . skola idag. sen hem och inte gjor ett jäkla skit faktiskt. humh.. känner mig rätt rastlös. får nog bli att försöka anända hjärnkontoret til att hitta på ngt att ta mig för. det här funkar ju bara ine. Imorgon ska jag iaf in och spendera kvällen med Andreas , Det ser jag fram emot :) ska bli mysigt ;)

Ni bara måste kolla in den här snubben ! Jockiboi är väl den skönaste ever!



27/9 -10

meh !? vad faen händer med detta års idoldeltagare!? Skit kassa juh ! låter verkligen förskräckligt! Lovar att svenska folket hellre skulle rösta mig vidare när jag sjunger lennart med björn rosenström ist för den här skiten . illa! hoppas på nästa deltagare ska vara bra för såhär kan de ju inte fortsätta ,
Skönt att få prata lite med dig förut men blir ju bara så besviken ! nu snackar vi dubbla känslor ! :S

Saknar min PetraSketa! Asa mucke! <3

Vi hörs sen ! (K)

27/9 -10

Raaaw! dagen har gått helt okej. Gick upp med tuppen imorse och åkte hem till jannike. Vi jobbade med ett basgruppsarbete. sen iväg till skolan jag och Venus för att jobba med ett annat grupparbete , sen åkte jag förbi jobbet och tog en ciggis malla. sen hem till farmor där mor var med mina småsyskon fikade och prata skit sen hem och gick en promenad med min lillebror lowe.
nu sitter jag här och bloggar , lyssnar på lasse stefanz, Wilda dansar för mig och lowe ligger på golvet på en filt och galer . ;D mamma lagar middag . Brasan brinner i vardagsrummet och allt känns rätt bra :) man får ta vara på dom stunderna ,

vi hörs sen ! (K)

26/9 -10

oj , oj.. trött ikväll. Blir att se på ensam mamma söker och sen blir det nog att knoppa. blev en sen kväll igår. men underbart rolig. åkte ner till Kisa och umgicks och drack bärs med Ante, Jim, Henke, Peter och Bertil hemma hos Bertil. super trevligt , sen mötte jag johanna och vi gick till Maria och där var det drag påt ;P hehe . -KanonKul " :D sen vidare till Stjärnebo där jim och micke hade födelsedagspartaj. riktigt mycket och roligt folk. :D träffa massa gamla vänner jag inte träffat på urminnestider ,. typ.  :D underbart ! dock var kl kvart över 4 när jag gick och la mig och halv 8 blev jag väckt. inte lika roligt ., så som sagt ikväll är jag trött. Dock lite deppigt när man får sms som gör ont i hjärtat !  :( för det gör det ! det här är ju inget jag vill egentligen !
i fredags kväll åkte jag in till min kära sarina och hade myspys. lördagen gick vi på stan och shoppa lite . underbart att vara tillsammans ! <3

nu sitter jag här med de käraste jag har i knät , min lillasyster Wilda. utan henne vore inte mitt liv någonting!

nu ska jag ringa Petra och lära henne lite iphone ;) haha , nybörjare som hon är .

Vi hörs sen ! (K)


24/9 -10

tjenis penis. ligger i soffan hemma hos min sarina och har just knådat varandras fötter och pratat om alla våra roliga minnen vi har tillsamman , det har ju blitt ett par-  hur underbart är det inte? :) min fina ! loooove ! har varit en bra kväll med mys till idol och sen bara snackat en himla massa skit. :) sånt vi är bra på. ;) och så ska den fortsätta . imorgon blir de lite shopping. :) yeeah ! är dock lite frustrerad över att vissa saker . behöver nuuuuuuuuuuuu!! so give me !  ^smack !

vi hörs sen ! (K)

24/9 -10

iiiiii... :@ Har suttit och tittat på debbat från igår som gick på svt1. man blir ju verkligen galen på dessa gamla tanter och gubbar som verkligen inte kan förstå dagens ungdom . hallå. det är väl varje ungdoms dröm att få leva i ett hur med ett skönt festgäng med fri tillgång till alkohol!!?? att allt ska vara så jävla inskränkt. herre gud att dom skulle anmäla kanal5 för att dom "gör dessa ungdommar till missbrukare" det är väl upp till varje individ att fatta det beslutet. go jocke och nemo !
Jockiboi är min loverboy !! :) heja heja! :D

nu ska jag ta på mig lite och packa och sen åka till Sarina min fina :) mys!

vi hörs sen! (K)




24/9 -10

godmorgon. inte på hugget direkt! känner mig som sju svåra år. men måste iväg till skolan . den här dagen kommer bli lååååång! får knarka värktabletter .. uschanemä! sen blir det att åka in till sarina min fina . ha en myskväll och imorogn blir de lite shopping på det. men ..

vi hörs sen! (K)

23/9 -10

Två flickor i unga år. Båda med starka viljor och väldigt speciella på sina sätt.
Dom hamnar på sammma arbetsplats, och finner sig inte i varandra. dem går runt
med samma tankar om varandra. BITCH! och kan liksom inte komma överens och tycka
om varandra. tiden går och det fortlöper på detta vis. Sommaren är slut och dom
åker på sina håll. ett år går och när dom träffas säger det klick. och klicket hörs
än, sedans den dagen är dom oskiljbara! och så kommer dte att förbli! det var kärlek!
tänk vad ett år kan göra!


Året är 2009. det var då.


Detta var kvällen våra hjärtan blev ett. Mycket med hjälp av....


Dubbelkorv, vakter och....


Bajs på en toaring. haha . vilken urgalen och rolig kväll..


och här står vi idag - Oskiljbara!

23/9 -10

shalulu ! Mår lite bättre nu tack vare den bästa uppfinningen ever ! IPREN! love it ! hur faen skulle jag klara mitt liv utan det !? skulle aldrig fungera! Har just tittat på Kungarna av tylesand som jag missa igår då jag sonma i soffan direkt efter idol. hah , feber!? check ! men skönt ! fast mådde verkligen urket imorse när jag vakna . tog typ en halv timme för mig att ta mig upp . och jag brukar skutta upp rätt fort då jag faktiskt brukar vara rätt morgonpigg. Iaf tillbaka till saken. kungarna av tylesand. vilket underbart program ! hah, så underhållande ! och jag bara älskar Jockiboy! vilken man ! min dröm man!  totaly ! han är bara så skön och släpper verkligen loss totalt ! sådana människor jag älskar . som inte skäms och måste bry sig om vad alla andra männiksko tycker. det är det värsta som finns ! våga vara som du är ! ;) plus att han är jäkligt läcker ;) mumma!
Gårdagaen var en besvieklse! hade väntat mig mer från dig . mer stöd och mer uppmärksamhet just den dagen , men men , som vi har sagt jag och mina vänninor. ännu ett tecken på att jag tagit rätt beslut . skönt att man vet hur du funkar nu iaf ! Byebye !
Påt igen bara , här finns ingen tid för deppande !
är partysugen . eller nae inte vilket partysugen som helst , utan en saloonsfylla med petra oscarsson är jag supen på.
det vore underbart ! en trubadurkväll kanske med lastbilsdans!? wounderbart !

vi hörs sen! (K)


23/9 -10

ajajaj.. ingen rolig morgon alls! :( vill bara krypa ner under täcket igen ! skulle verkligen inte gå til skolan idag egentligen . om de inte vore för att jag vart borta halva veckan så skulle jag inte ha gått . men måste nu !
skriver sen och berättar hur det gått. illa antagligen! i mitt nästa bloggin. tänkte jag skriva lite om hur vissa människor beteer sig.

vi hörs sen ! (k)

22/9 -10

känner mig som en påse hundbajs! fattar inte hur jag ska orka plugget imorgon ! fattar verkligen inte ! men jag måste ! temperaturen står på siffror ännu på febertermometern. :( ^suck ! Och allt de andra är bajs med ! allt är bajs just nu ! bajs bajs bajs! ge mig en man som kan komma och ta hand om mig ! de skulle vart de bästa som kunde hända just nu :) en man , eller 14 ;P
Fick en pressent av min bejbi Petra älskling idag , (se bild nedan) och blv så otroligt glad , hon vet allt hur man piggar upp en sur rugguggla! ;)

vi hörs sen ! (K)


22/9 -10

usch ! hatar den här dagen ! inget är roligt! sjukhus med! usch! Och till råga med allt så tog jag febern nu för jag känner mig så hängig ! oså hade jag 38.5 .. det är inte sant ! :'( hjälp mig igenom det här !!

vi hörs sen ! (K)

21/9 -10

MorrnMorrn! vaknade super tidigt . usch ! när man får sova , ligger i sängen med magont! :'( ajajaj.
har iaf haft super bra hos min Petra . vi har bara galnat oss och vart som vi brukar ,. underbart med andra ord. på ngt sätt känner jag mig bara lugn samtidig som jag känner mig sprallig när jag är tillsammans med henne. en underbar känsla iaf :) Love her so fucking much !

Funderat lite på alla dessa tv-program som går nu..
Ensam mamma söker tex, en tjej, med typ 14 ursnygga killar som hon helt själv får välja ut . faen vilken jävla lyx!! kan inte ngn anmäla mig till ngt liknande ! jag vill också välja bland 14 supersnyggingar ! hah , var finns dom liksom? 
Ullared: Igår tvinga petra mig att se på ullared , ofta det var två som gifte sig inne på ullared. !!?? Om jag ngn gång ska gifta mig så skag jag då gifta mig i Varuhuset , hahah

btw var jag i varuhuset igår och hälsade på. Linda harry, alf, staffan , jerker och mimmi träffa jag , mycket trevligt ! andades mina lungor fulla med varuhuset lukt ! en välbekant , mjuk doft som fick ett litet lyckorus gå genom kroppen. Man förknippar ju de ändå med så mycket bra grejer. Alla mina underbara vänner som finns där på sommaren , och endel även under vinterhalvåret. UNDERBART! hur ska man ngnsin kunna ta sig där ifrån , Men, jag förknippar det även med rätt mkt dåliga saker , denna sommar gjorde jag mina misstag , och lät mig lura mig själv , att jag var så lättlurad kunde jag aldrig tro.  hah .

tänkte även ta upp en liten punkt om detta himla tjatande om de som hänt i vår politik.
Jag personligen , förstår inte varför alla är så himla rädda.
SD kommer inte förändra sveriges befolking till rastister! dom kommer inte heller slänga ut dom invandrare vi har eller stoppa de helt.
Det handlar ju om att vi ska kunna ta hand om dom vi har tagit hit och ge dom hjälp och kunna hjälpa våra egna med ! man kan inte vara så snälla som vi i sverige är och bara ta hit hur mycket som helst . är det ngt annat land än vi som gör de? nej ! kolla bara på vår arbetslöshet? vi kan inte ens ge jobb åt oss själva och dom vi tar hit . det är nog mycket som vi behöver fundera på och ändra på. Jag är INTE rasist ! det handlar inte om det.

moderaterna. jag är så jävla besviken . vill knappt skriva om de ,. jävla skit regering säger jag bara ! usch !

Men vem ska tro dig när alla vet som jag
att den där charmören, han är ingenting att ha!


Vi hör sen ! (K)




19/9 -10

mjao.. hemkommen från lkpg precis. blev där över natten. Vi hade iaf en super rolig kväll igår. Linus skjutsa in mig till stan hem till Zandra och Tobbe , där var de lite mer fölk och vi tog oss ett par bärs ett par grogg och singstar, buzz och guitar hero. vi hade riktigt roligt och kvällen fortsatte till harrys , precis perfekta fick taxichaffisen sig ett skratt för kvällen när vi sjöng med han ! ;) väl på harrys var de himla mkt folk . de var ju Bandit rck där igår så på scen stod Royal Republic och Corroded. riktigt bra ös !! och mumsiga ;) hah , jag och zandra fick dreggla lite ;P Vi träffa massa känt folk , det var redigt roligt. kvällen fortsatte bra ända tills dess slut då jag vandra lkpgs gator hem i natten till min faster&farbror. allt var kanon . och idag mår jag toppen med :) bara lite trötter annars helt Ok, :)

Nu ska jag laga Fiskpinnar och potatismos :) däh nih , Otippat? ;)

Vi hörs sen! (K)


18/9 -10

shoobree ! Hor står däh tee mäh er gött fölk ? Med mig är det rätt så bra ! kom precis till rimforsa , har haft en myspys morgon med mammi wilda och Lowe. nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra av dagen? kan verkligen inte sitta still. Måste få ut ngt av den !
OCh sova fick jag göra inatt med. sköönt ! gick typ och la mig kl 10 direkt efter jobbet , satte på jönssoligan och dynamitHarry och bara sömna in ;) mmmm.. :) låg dock och tänka lite negativt. men de kan man väl inte komma undan antar jag ? Jag gav ju egentligen upp för länge sen, vill du leva kvar i samma damm så ska jag inte stå ivägen . Don't think you can get me down, 'cause i've been on lower ground, As long as you're not around, I'll make it through And i'll get over you!

Några rader till dig ..

Trodde vi hade nånting särskilt som man inte förstör
Så vad är det jag hör?

Det finns alltid skäl, du dolde dom väl
Du va inte riktigt den som jag trott

Tar våra minnen gör om dom till nåt fint
Nån slags verklighet
Jag sparar allt, alla minnen, sorterar rättar till
Gör allt fint igen och sparar

Även om allting är förstört nu så finns bilderna kvar
Och det är dom som jag spar
Jag tänker att kanske kan det finnas ett värde
I allting ändå, ja det måste va så

Att hur det än är, är det värt allt besvär
Fast det aldrig kan bli som det va
Men tack för allting, alla fina ord
Som nu skriver om sej

Jag sparar på allting även på dagar
Då allt inte var perfekt
För mej är det allting, varje minut som räknas
Nu När dagarna har tagit slut, så jag sparar!..




Fix och trix inför dagen ! se yaa !

Vi hörs sen ! (K)



17/9 -10

usch ! kan man bara hoppa över den här dagen!!!??? fruktansvär smärta i magen ! :( usch .. så blev ingen skola för mig idag. och ikväll ska jag jobba . hoppas att det har släppt tills dess.
förövrigt är det också en skit dag ! Men vad faen ska man göra!? Klarar man det inte så gör man de ju bara inte ! det är mitt beslut men det grundas ju på saker som du ahr sagt. det är nog lika bra ! Det är ju bara JAG som mår dåligt av allt det här och INGEN annan ! Inte du , inte ngn runt om kring! bara jag ! nu ska jag försöka börja om på ny kula.
men FAN vad ont det gör ! :'(



Igår umgicks jag med Jenne och charlie hela dagen , det var hur trevligt som helst , sjukt länge sen , Sandra och Leah var där med , mysigt :)

nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv igen , ajajaj!

Vi hörs sen! (K)


16/9 -10

jag hade tänk mig en lååååång sovmorgon idag , men ack så fel man kan ha ibland ! ätit leverpastejsknäckemackor och oboy till frulle framför världens bästa morgon program - vakna med the voice - just loooove it ! imorgon kommer jockiboy dit från kungarna av Tylösand , (som är typ as skönt) och jag vill bara dra mig själv i håret för att jag missar han imorogn , för då sitter jag i skolan och har en super rolig föreläsning . humm.. not !
har så mycket att göra idag men vet verkligen inte vart jag ska börja. vill inte börja heller. vill bara inte göra ngt idag . hade vart perfekt. men nu är de som de är.
Just nu sitter jag med en färg i håret . äntligen ! :P hah . skärpning Elin !

det här har jag på schemat för förmiddagen
  • hänga tvätt
  • ny tvätt i maskinen
  • tvätta ur färg ur håret + föna och fixa
  • diska :(
  • PLUGGA
så stressigt liv eller hur?


Vi hörs sen ! (K)



15/9 -10

åh , mätt! pust.. ätit göör goo pasta och köttfärssås som jag gjort till mig och lillebror :) möms.. jag är fan bäst ! Dagen har gått så jävla segt idag ! tråk tråk. känner mig inte alls peppad för att plugga alltså. usch ,. hatar när man tänker så här. skit jobbigt ! malla var förbi skolan en sväng när hon åkte från jobbet. MallaMyLove! vad vore jag utan dig !? idag är det dax för att sätta en färg i håret ! verkligen dax! Dax för länge sen egentligen ! men idag får jag försöka se till att det blir av , eller imorogn ? :P haha . så kass man är. har en verkligen skit ful utväxt ! och kanske slänga sig i solariet en stund? blek som ett vitt lakarn . inte alls roligt ! Btw är jag väldigt sugen på att öla. någon mer som känner för de till helgen kanske? :) var så länge sen nu ,.. humm.. nu ska vi se .. ahja vet inte , men iaf länge sen ,. på chaparral var de.
Skulle behöva ngn att gosa med ikväll. någon som kan tycka synd om mig ! och någon som kan massera mina jävla axlar ! faen alltså vad ont jag har ! :@ hjälp mää då nån !

vi hörs sen ! (K)


13/9 -10

nu hemkommen precis från Göteborg. har varit en trevlig helg med matte, har även träffat christian , josefin , mikael och jörgen. igår var vi hos jörgen (mattes pappa) hela kvällen , där bjöds de på mat och sen blev de soffan framför ensam mamma söker , som jag har längtat :) nu till hösten börjar alla bra program :) såå roligt. annars är det väl så där. det blir ju inte riktigt alltid som man har tänkt sig , och jag är väldigt kluven i vissa funderingar och beslut jag måste ta. det är inte lätt att bestämma . men man måste ju! ska försöka ta tag i det n och fundera igenom sakerna riktigtm ordentligt.. nu ska jag ringa malla och se om jag kan hitta ngn god lunch.
Ikväll blir det att jobba 17- 21.30.

vi hörs sen! (K)


8/9 -10

Trött!!! blev visst lite för sent inatt! upps. men just de skyller jag faktiskt på ngn annan! Illa!
Underar egentligen vad som händer. kan ngn berätta de för mig !? jag jga fattar det inte själv ! :(
Orkar inte sånt här !!!!!
Igår spendeade jag kvällen med malls iaf . vi var hos lena och åt appelpaj med vaniljsås, mycket gott! se träffade jag även andreas. det var mycket trevligt . även om det bara var en kort stund. måste göras snart ! på riktigt snart ! :) puss.
sen såg jag malls och gajs på Idol . som var super bra ., äntligen är det igång liksom!! så länge som man har väntat! Nu är de nart dax att åka till pugget. trist. ingen vidare lust till det alls. men men , bara att inse att ivet är ingen dans på rosor!

vi hrs sen! (K)


6/9 -10

Haft en super rolig helg i gbg . lekt med matte hela helgen :) längtat ! Vart på liseberg med matte, christian och josefin. Varit hemma hos Jörgen och ätit super god mat och umgåtts. matte och jag var på Bio (PUSS) Jag tyckte den var super rolig, matte tyckte den var kass. Sen har vi bara haft de super bra..super tråkigt att åka hem idag , vill vara kvar !   Slänger ut lite bilder. Nu hemkommen från jobbet och imorgon blir det plugget. back to real life såattsäga ..
Vi hörs sen ! (K)







2/9 -10

Det är så kallt! frys frys! *burr.. hösten är nog här, så nog dax att införskaffa en höstjacka :) rooolit :) Har varit i skolan och pluggat basgruppsarbete om sociala problem typ. alla bara tjattra i mun på varandra men de löste ju säh te slut. ischaneme! Imorgon har vi redovisning . inte roligt alls!! usch !  men sen eftre skolan åker jag ner mot göteborg till Mathias :) jippie :) ska bli kul, vi ska gå på liseberg och ha det bra :) om jag hittar dit vill säga ;P haha , Virrpannan själv är jag !

Vi hörs sen! (K)


1/9 -10

Det är nog bara att förstå att man får leva sitt vanliga liv nu igen . det funkar inte!
Blir s ledsen , folk säger en sak och blir de inte så. men vafan . nu är de dags att ta tag i sitt liv och se förbi det underbara som varit. det blir nog aldrig ritigt som man har tänkt sig. tyvärr!

vi hörs sen! (K)


1/9 -10

September.. herregud! Vad tiden går. låter som en PRO:are men den gör ju verkligen det. var på en super intressant föreläsning igår om hedersrelaterat våld i hemmet. En jättre bra föreläsare som verkligen gjorde de intressant , Juno Blom hette hon . Hon sa mycket kloka saker som verkligen får en att tänka till. En superfeminist som jobbar stenhårt i den här frågan.
haha , hon sa bla "Män är som jägare, dom jagar haren, sen då? när haren ligger där blodig, då är det ju inte så roligt längre, då går han vidare och jagar en ny hare." tycker jag var väldigt passande . :P
 sen hem till min mor och slappa lite . hade typ skit ont i huvudet efter glasserna. Hur lång tid tar det typ innan ögonen vänjer sig ? någon som vet? ahja . idag är det plugg som gäller men börjar inte förens kl 13.00 . metodövningar . kommunikation. såå roligt.

Igår fick jag hem min nya LV väska :) blev så glad , så idag ska jag gåoch glänsa lite ;) tihi :P

Vi hörs sen! (K)

RSS 2.0