2/6 -10

onsdag.. vilket innebär två dagar kvar, gött :) och vilken helg de kommer bli sen då . fredag ska vi ut och äta på resturangen med suss med familj , fira att billy tagit tudenten. lördag fest för linda plus att de är bikemeet denna helg, OMG! hihi , undra hur detta ska gå , får nog förska hålla i biran om jag ska orka. :P ingen petra&elin fylla denna helgen! :P hihi.
Igår umicks jag med sandrah , jättemys, hon bjöd på rabarberpaj med vaniljsås. vilket var väldigt gott och som verligen är ett sommartecken för mig! :) sen givk vi till pizzan och åt. satt ute i de underbara vädret men tyvärr medföljde ett dussin myggbett på de :P faen , vad kommer alla jäkla mygg ifrån???? dom är ju verkligen överallt. hur många som helst ! shiit. UTROTA MYGGAN! och getingar med när vi ändå är igår . för dom har också kommi fram som tusan nu , usch och blä och fy. Leah log in pin koden på min mobil med igår fel tre gånger , så snadrah och jag fick börja ringa till telia. men min far duktig som han r hade som tur var sparat papprena annars hade jag inte kunnat ha mobil på tre dagar. :P hihi.
nu tror jag att jag ska gå ut och fläka mig i solen ett tag , vilket underbart väder :D jäääh! :D

vi hörs sen! (K)

1/6 -10

Ska det inte vara sommar nu? Juni ? det förknippar jag med sommar. På ett sätt känns de som sommar iofs. chappen har dragit igång och livet som hör där till. underbart ! men vädret stämmer inte med de jag förknippar med sommar. Ge mig värme tack! Tre dagar kvar  sen åke jag till chappen och får äntligen bara köra en enkel resa. ska bli så otroligt skönt! i löööööve it !
Har verkligen varit dåig på att skriva och kan ju göa er besvikna med att de antagligen kommer att fortsätta så. över sommaren , sen ska jag självklart fortsätta skriva . Tiden till bloggandet finns liksom inte just nu. och det som jag egentligen skulle villa skriva är inte rumsrent i dessa, då får jag nog lösenordskydda bloggen ett tag så jag får skriva av mig , ahja , vi får se hur de blir. har iaf väldgt mycket känslor inom mig som jag bara skulle vilja få ur mig ! stora mänskliga förluster! iaf en, som är en stor förlust och som gör mig väldigt ledsen ! att det skulle bli så här och allt detta nu som bara gör mig så chockad , resten skiter jag fullständigt i , ytliga vänner har man så mnga av . lyckokänslor av alla mina underbara vänner på HC . Så jävla härligt folk alltså!! kärlek? fanns den? finns den? många frågeteckan som man bara inte kan reda ut .  jag vet att jag gjorde rätt men hur ska man hantera allt. jag är nog inte stark nog för sånt här. ahja , de är en känslostorm inom mig ,

Vi hörs sen! (K)

RSS 2.0