28/2 -10

Riktigt snuskig rolig kväll igår alltså! så jävla mkt roligt folk som inte träffat på hundra år! och kärt folk verkligen! hade super kul . inte haft så roligt på mkt mkt länge! man inser vad man saknar vissa människor som på ett eller annat sätt försvunnit ur äns liv. men så är det väl antar jag . men rikitgt roligt att träffa dom iaf . och även fast man inte träffats på år . så var det precis som det var igår vi träffades :) så himla konstigt. men sjukt kul. 
som nu förstår är jag jätte nöjd med min kväll :)
sen kom pär och hämta mig på natten vilket var mycket uppskattat! Och sen somna jag nästan på en gång när vi kom hem. snabbt in på toan och tvätta bort sminket borsta tänderna och håret sen stup ner i sängen och på sunes jul :) sen tog de nog bara en minut.
sen sov jag heeela natten . första natten på väldigt väldigt länge ! mamma och lillsyrran kom upp imorse och väckte mig och fråga om jag var död. då var klockan liksom halv 12 och jag brukar vara uppe mellan 6 och 7 ungefär :P heh ., så kände mig rejält utsövd! :) skööönt! sen upp och käka frulle och ut med pärra på balkongen och hjälpte han skotta bort all snö därifrån var ju skapligt mycket eftersom allt har åkt ner från taket rätt på balkongen :P men nu är de borta. idag ska jag nog bara mysa nu :)
ingen drama igår faktisk. inga slagsmål eller ngt , brukar ju alltid vara ngt men nej. konstigt men kul :)


                                                                                                                                              vi hörs sen! (K)


27/2 -10

dagen hitills har vart slapp. vakna ovanligt sent imorse så de blev en sovmorgon för mig ända fram till halv 7. vid de här laget är de en skaplig sovmorgon. men samtidigt var jag ju uppe sent igår. höll mig vaken ända till kl 10. skum va? så upp och stryde undan lite disk och tvätt och la mig i soffan för några timmars läsning :) sen lite mys med gustav innan han åkte hemåt. pappa kom hem med en pizza så de blev en svulldag idag :S inte bra.. ska väl snart börja göra mig iordning fr kvällen , ska ta hav 7 bussen till kisa och sen blir de utgång med malla och virran , sen kmr pär och hämtar mig inatt så pker jag till mammi <3.
igår var jag i stan med malla och virran , handla ite kläder och så. åkte även en sväng till nadja och drack kaffe innan vi sedan begav oss till federal och virran tog ett litet hål i naveln :P heh , så skraj hon var innan då :P och malla bara skrämde upp henne ännu mer stackars lilla tösa :P
nu har jag fått typ fem sms medans jag har suttit här och den ligger på ladning i vardagsrummet så får slita mig här ifrån nu, återkmr imorogn om skvaller från ikväll :)

vi hörs sen! (K)

25/2 - 10

Åh vilken dag. vakna kl 4, ingen sovmorgon för mig som jag hade tänkt. men låg och drog mig till kl 7, sen upp och åt frukost och mös i soffan med pappsen. sen fix och lite innan pappa och jag for till staden. åkte först och träffa mattson och brian som hade glömt sin mobil. dom skotta snö på taken, kan inte riktigt förstå hur man vågar. höjdrädd som jag är. pappaberätta om när han jobba med de en vinter och han höll i linan och den andra kille som skotta ramla och hängde över kanten. fy! usch! kunde lika gärna gått riktigt illa. sedan for vi iaf iväg till biltema och handla massa grejer. då ringde carita , så vi åkte och hämta henne så hon följde med till dom andra ställen och sen åt vi och käka tillsammans, mkt trevligt! tror det var skönt för henne att komma ut en svng ven om de var lite jobbigt för henne , första gången hon var ute sedan hon kom hem från sjukhuset. vi hitta iaf massa saker som var fina och som vi behövde


* fem nya mattor (vardagsrum,kök,calles rum, toa)
*nya köksknoppar
*nytt duschdrapperi
*tvåpump,tandborstglan och ett glas till som var jätte snygga.
*morgonrock till mig :) super mysig
*nya kuddar och filt till soffan
*mrkläggningsgardin till calles rum
ah och lite smått och gott.

sedan hem och fixa med allt det nya. mysigt, känns nästan som om man är i ett nytt hem , nej men :P på lördag blir de utång, ska bli kul :) blir tolvan med malin oh virran och kanske johanna, ska bli roligt att komma ut lite . dock lite trkigt att jag nog inte kommer hinna åka till mamma i helgen som jag brukar. saknar ju min mamma och min lilla pluttlillasyster. <3 älskar dig så mkt mamma ska du veta och så får vi hoppas du läser detta, men de är vl min trognaste läsare :p hehe. 
imorgon är de skolan igen, och redovisning som jag nu håller på att plugga lite till. ska forsätta med de efter jag bloggat klart.  Bia var här förut och snacka lite skit mkt trevligt . och efter de hann jag knappt mer än gå in s kom malin , men nu är de nog inga mer besökare för ikväll.

kvällens låt som spelas är i miss you med blink- 182 . som väcker otroligt mycket minnen. <3


nu återgår jag till pluggandet,


vi hörs sen! (K)

24/2 -10




skolan hela dagen och direkt efter det hem och slå upp böckerna igen, känns som att livet rinner ur än, att man inte har ngn tid till annat! att allt kretsar kring plugg , men det är det väl värt antar jag! får bara en obehagskänsla när man blir stressad, som jag har känt förr! hade en redovisning idag som faktiskt gick rätt bra, bara att ladda inför nästa på fredag. plus massa annat plugg inför fredag, suck., musten går lite ur mig när jag tänker på de. men men.

Imorgon ska jag in till stan med pappa, vi ska handla mattor och lite sånt :) blir nog bra.
sitter här och lyssnar på unwriten med natasha bedingfield. super bra. ääääälskar ju the hills så den låten har liksom fångat mitt hjärta :)


vi hörs sen! (K)

21/2 -10

Burr.... kan det inte bara sluta snöa?? och all snö kan smälta bort och de kan bli 25 grader varmt och soligt !! eller ? vore inte de toppen. tog typ en timme hem från mamma idag när de brukar ta en halv timme. kom knappt framåt med min lilla bil. snön tog liksom emot. som att jag skulle köra fast. bonnjävla som har till arbete att ploga vgarna harväl gåtti ide eller ng verkar de som!!! gudh vad jag satt och svor i bilen! tur att jag var ensam så ngt människa slapp och höra min icke så vackra ton!
har iaf haft en super duper bra helg hos mamma som vanligt! igår var vi i sätra hela dagen mamma ochpär gjorde ladugården och jag och kajsa var ute och gickmed wilda i pulkan och viggo sprang i snön och yckte de var jätte kul . han är väl nätan den nda som tycker de är kul! nej föresten, min plast pappa opär tyckte det var spännande, för att vi skulle nog inte få uppleva sån här vinter på många år igen! (vilket jag verkligen hoppas på!)
Blev hur rädd som helst inatt när de spöka hemma hos mamma. jag vakna kl 04 av att radion gick på på högsta volym. så jag gick ner och skulle fråga vad fan dom höll på med mitt inatten, men det var ju ingen som var vaken??? gudh! hjälp! sen kunde ju inte jag somna om igen, fick bli sunes jul i en timme innan sömnen kom igen. usch :S

nu sitter jag iaf hemma i rimforsa, gustav ligger och sover i soffan bredvid mig. kul ! inte! här har vi inte träffats på en vecka men då ska han bara sova :P heh. får väl väcka han snart..
ska kanske lägga mig ner och vila lite också innan the hills börjar kl 18.10, omg! vad jag längtar!

vi hörs sen! (K)

19/2 -10

Åkte till mamma igår, mysigt när jag kom ner och min lilla syster börja skrika av glädje och slängde sig om bena på mä :D man blir så glad då :) var mycket trött igår så när jag gick upp och la mig i sängen för att titta på halv åtta hos mig så somna jag :S och vakna halv åtta i morse. helt sjuk ju!! sov i 12 timmar :S men är fortfande lika trött. mkt märkligt! Snön öser ner utanför mitt fönster, funderade på för ett litet tag sen om jag kommer komma ifrån på söndag, imorgon ska de ju komma över 30 cm.
Nu ska jag snart återgå till mitt pluggande. det är lagom kul men behövligt. just nu läser jag om jätte intressanta cirkulationen och pulsen. ska även snart börja titta lite på MS. så jag har lite kött på benen inför måndag då ska vi påbörja vårat grupp arbete om MS. vi ska även iväg och göra ett studiebesök på vårdcentralens rahabliteringsavdelning och sen sätte ihop en redovisning till de, blir en lång dag på måndag!

vi hörs sen! (K)


15/2 -10

Började morgonen med några timmars läsning. vakna vid halv 6 imorse och var pigg, läser en sån bra bok så det är svårt att slita sig ifrån den, sen åktye jag iaf till kisa och hämtade Malla, vi åkte och sola det var underbart skönt, nu färgar vi håren, den råttfärgade utväxten hade gjort sitt på mitt huvud nu! :P längtar så efter sommaren!! men det lär väl ta år och dar innan denna j*vla snö försvinner!!! :(
Funderar på hur jag ska göra i sommar, om det blir chaparral eller inte, vill men samtidigt inte. men om jag gör de blir det ju sista sommaren för mig. och de känns som att en sommar till där skulle vara kul! och sen kan man enbart åka dit och semestra, :P ah, blir att fundera lite mer på de...
nu blir de duschen.


vi hörs! (K)

Wilda

Åkte till mamma igår kväll med Gustav. Mamma pär och Wilda var hos ett par vänner på mat så vi vart ensamma här. Fick som vanligt en ordentlig massage av min älskade ( är väldigt bortskämd med det men väldigt tacksam för de ) sen somna jag nästan direkt i soffan , det är skönt , hade tänkt att försöka vara vaken tills dom kom hem men det är ju näst intill omöjligt! :P jag är ingen kvällsmänniska direkt!! blev att dra med mig Gustav upp till sängen och sätta på sunes jul så är man snart i john blunds värld igen. Med de att jag inte är någon kvällsmänniska medföljer ju att man blir pigg på morgonen , inte alltid lika kul. nu är det helg och då ska man sova länge, som vanliga ungdommar gör . endel sover ju liksom till typ ett mitt på dagen. eller iaf till tio-hugget eller ngt liknande. men nej då, halv 7 vaknar man och är pigg som nötkärna!?? :@ VARFÖR? Har iaf världens mest underbara lillasyster, man vill bara pussa på henne hela hela tiden! man bara smälter när hon tittar på en med sina små klara tindrande små ögon :) vi har varit ute och busat lite i snön precis , hon jagar mig :)

För övrigt har jag väldens BÄSTA Mamma ! <3



Vi hörs (K)


bästa när Katrin berättar om sin graviditet . hah


veckan hitills.

Det verkar som om någon vill att jag inte ska vara glad! att det hela tiden måste vara någonting somgår emot mig!? vad gör jag för fel egentligen? Min älskade faster. :'(

Var inne i stan hos Linda i Tisdagsiaf , det var roligt , Sarina henke och petra var även där :) skit kul att träffa er! :) <3 länge sen. och som vanligt lovade vi varandra att det verkligen inte fick gå så här länge tills nästa gång , (får förska hålla det den här gången )  speciella inte nu när Linda ska flytta!!! :( men hoppas det blir bra för henne iaf!

Igår var jag i skolan och mådde kass hela dagen biverkningar av mina tabletter. trodde först jag åkt på maginfluensa innan mamma påpekade de lite :P tur de. jag som gick och var skit rädd. :P heh
Malin och virran kom hit och vi hängde lite uppe hos anton såg på lyxfällan och anda avenyn. trevligt.

vaknade as tidigt imorse som vanligt. jag som ville ta sovmorgon. men det blev ju ingenting med det! Följde med Malla och Virran in till Gymmet och sola lite skönt de :) GE MIG SOMMAR!

nu blir det duschen och fix, sen mat innan pappa och jag ska in till sjukhuset ochhälsa på Carita! <3


hörs sen! (K)

helg?

jag varit sjuk sedan i onsdags så har det ju blivet lång helg för mig, men det känns då faen inte! även fast jag bestämmt mig fär att vila upp mig ordentligt denna helg och inte göra ett skit!!! och det har jag inte gjort heller.
Har varit hemma hos mamma hela helgen helt själv med bara familjen. legat och tittat tv, läst, umgåtts med mamma, vi har bakat, handlat och varit lite hos djuren och gjort i stort sätt ingetnting ansträngande :P  har vart skönt men känner mig fortfarande helt slut :S undrar varför.. fryser och vill helst bara sova. känner mig inte alls taggad för att göra någonting alls.

idag ska jag bege mig hem till pappsen , Gustav ska komma . blir nog bra . undrar hur han hade de igår när han var iväg och röjde lite ;) heh , det ska han allt få berätta i minsta detalj :P en annan är ju helt orklös och orkade verkligen inte följa med. :(

har skaffat ica-kort nu btw:) det är väl rätt bra av mig, ganska många vuxen poäng på det va ? :D rätt nöjd :)

så nu blir det hem och handla , hah . imorogn måste jag ta tag i mina studier lite läsa ikapp lite och plugga lite inför tisdagen.
 
Helgen går iaf alldelles för fort. man hinner ju aldrig vad man ska . eller är det bara jag som känner så? 

Nu är den stora frågan om min lilla bil vill vara så vänlig att starta eller om man måste ta till elektriska kablarna ;P de återstår att se. motorvärmaren sitter iaf i och försöker få min  lilla brum på så gott humör som möjligt :)


                                                                                                                                                     Vi hörs sen! (K)

...

hejåhå, uppe med tuppen var jag idag. kan verkligen inte sova när de är varmt , det kokar i hela mig! även fast jag sover med fönstret öppet :S igår var det en chill dag efter jag kom hem från sjukan , soffhäng, barn geni och godis... mådde verkligen inte bra! idag är det lite bättre iaf . ska snart bege mig mot min lilla moor , vi ska baka bullar. *gott :) och busa med min lilla smultron syster! :D
Börjat längta lite efter chaparral nu faktiskt. och efter Linda Dovander och Sarina Backlund! måste verkligen träffa dom SNAART!! Men linda börjar väl jobba om typ någon månad eller så , så då blir de att ta en tripp ner :)

Nu ska jag pussa min pojkvän i dörra innan han far mot stan :)


Hörs sen! (K)

ajajaj

fy fan vilket helvete jag hade det igår. värsta dagen på länge! mådde verkligen piss. men det hade ju sina förklaringar . vart på sjukan idag och fått lite piller. sen hämta vi malla. och åkte hem och har kört lite barn geni och glott film.. blir chill hela dagen eftersom jag har feber..

hörs sen!(K)

helg

Helg alltså. den går ju så himla fort!! idag ärdet måndag igen :( vill ha lite fler lediga dagar.
fredags var vi hos ella och pierre på inflyttningsfest. det var mkt trevligt tills någothända och de spåra ur totalt. vet dock inte varför men de vart ett jävla liv . lördag var det tänkt att vi skulle ut . malin mådde dåligt men vi åkte iaf. sen när vi satt där så blev hon bara sämre och hade feber och grejer så de var bara att åka hem.  igår åkte vi till mamma men då vart det strömavbrott där så då fick vi vända och åka till rimforsa ist där de var ström. synd att vi inte stanna för den hade kommit tillbaka precis när vi kom till rimforsa. idag blir det plugg. ska upp och hämta maria på statoil vid kvart i ett.

vi hörs sen, (K)

RSS 2.0