trött

igår spelade jag och malla barn geni. oh herre gud. vi kunde typ inga frågor alls. och de var ett barnspel??? stackars barn!

kom hem från skolan nu. nu blir det mat och sen lite slappande innan malin slutar . då ska vi nog in till stan en sväng :) sen blir det att umgås med malin och virran till kvällen , blir trevligt. imorgon är det utgång med malla som gäller :) gött gött gött :)

hörs sen! (K)

Robin Härnström , två år idag!

Åh :@ fan, helvetes jävla skit! Blir så arg när jag tänker på det! hur fan kunde han? om han bara kunde gått och lagt sig i någon av alla  hus som han kände människor i i rimforsa. om han bara inte hade satt sig i bilen!! det gör mig så arg. Två år sen idag! känns helt jävla sjukt! att det redan har gått så lång tid?? två år???? känns som det var igår. jag kommer ihåg minsta lilla ord som sas den dagen! varje steg jag tog. alla jag pratade med och alla sms jag fick. och fast jag stod aldeless brevid dig när du låg där orörlig i sängen, trodde jag inte på de! och än idag, två år senare känns det inte verkligt! jag saknar verkligen honom varje dag! varje dag! fanns ingen med sådan energi som robin! och ingen som hade ett så stort hjärta! han älskade alla för vad dom var! och alla älskade honom! sorgligt att dom finaste människorna ska tas från denna orättvisa jord! för orättvis är vad den! om jag bara kunde få vara i dina armar en gång till!

jag älskar dig Robin! Nu och föralltid!

...

har varit i skolan idag , det var jobbigt , även fast vi hade kort dag idag så kändes den super duper lång!! efter skolan väntade Gustav på mig i kisa sen åkte vi upp till mallas farmor en sväng och tog en cigg med malla. och sen hem till hycklinge . hade en typ hundra år gamal gubbe framför mig och han pendlade över båda körbanorna , jag körde om han för han körde i 60 på 90väg. och efter jag kört om han blev de fart på gubben han låg i mitt arsle hela vägen och pendlade mellan körbanorna . jag var skit rädd jag tänkte bara han kommer ju försöka preja mig för så nära var han mig . sen när vi svängt av i bränntorpkorset så körde han om mig fast jag körde på rätt bra . Gubbar över 70 borde bli av med sitt kör kort eller iallafall få gå och köra upp och skriva upp vart annat år eller ngt ! tycker jag!  a , vi kom iallafall hem tillslut :) nu är mysdax :)


godmorgon

Träningen med Nettan igår var roligt faktiskt! svårt! men roligt! och JOBBIGT! fy fan . heh . men det tar ju iaf :) Idag är man ledig då. det är ju rätt skönt . ska vänta på att malin ska sluta så ska vi upp och träna ! grymt skönt ska det bli! och sen ska jga nog sola lite med , det går ju åt denna årstid är man ser ut som ett lik utan ett lager med brunpuder :) heh , ska läsa en fallbeskrivning nu och försöka förstå mig på den.

vi hörs sen! (K)

trött ..

Fan inte van vid att sitta still såhär en hel dag . och det blir man trött av ! faktiskt!  Skolan hela dagen idag, det gick väl bra , nu är jag iaf jätte trött och måste lägga mig och vila lite tror jag innan träningen med Nettan ikväll :) Core. ska bli kul :) ska väl försöka itta lite i papprena med . så jag inte börjar med att skjuta allt framför mig . brukar bli så annars! blogga lite till till lärarna med ;) hehe . fast till dom ska jag ju inte skriva direkt som jag gör här. utan det är känslor och vad man tänker under dagarna i skolan dom vill veta , det vill jag vill inte säga till dom .. jaja , bara att göra de och se glad ut! :D

hörs sen! (K)

skola skola skola

Gick upp vid 7 imorse för att hinna allt. var rädd att inte bilen skulle gå igång fast pappa har fixat den nu så är jag ändå orolig :P så gick ut vid kl 7 och starta den och sen in och duscha, fixa frulle, fixa mig och gosa lite med Wilda. sen åkte hon pär då var jag helt själv och då kom nervositeten. heh , fick stanna hos farmor och slänga in tutte och trasa till wilda som pärra hade glömt och sen iväg mot kisa. var där en hav timme innan det börjad. trodde väglaget skulle vara värre än vad de var. En tjej som hette Malin och jag började prata direkt, så det var kul :) dagen gick rätt så fort,  fick sluta vid ett. Men var ändå helt slut när jag kom hem :P heh , åkte till malla och tog en cigg och pratade lite skit innan jag for hem och idag lagade en inte allt för god middag :( sen åkte jag och malla och handlade åt pappa. och lämnade malla på jobbet , vill också jobba nu!! Carita kom en sväng med så i rökte lite och kolla på henne nya bil :P heh , pappa är ju så biltokig! :P

nu ska jag lägga mig i soffan och sticka på min polkagrishalsduk :D

Hörs sen! (K)

Sola sola sola


då var halva dagen gjord!

Umgicks med malla igår kväll , fy hundan vad tött jag var igår alltså , kändes som jag inte sovit på flera dygn så jag somna i soffan med tvn på :) heh , Började morgonen med en timmes träning på gymmet. har jag vart i kisa på möte. Malla följde med så jag slapp åka själv så droppa jag henne hos hennes famor medans jag var iväg. sen hämta jag henne och så åkte vi mot rimforsa igen . Lagade en kyckling och currysås som blev kanon god . nu har jag och malla vart och solat på gymmet . det var skönt . tänk om det kunde bli sommar och sol snart! Längtar!!
Nu tänkte jag ta och åka till mamma och min lillasyster :) myspys..

...

Trevlig kväll hos Malla igår faktiskt , men för jävla kallt! :P vi satt ute och boden och myste under filtar med tända ljus och dom drack öl. Anton malla virran och gustav var mkt berusade :) de va kul :) heh . Idag har jag hunnit hjälpa pappa städa och rensa ut en garderob. sänga slänga slänga , hehe , fan vad skit ma samlar på sig alltså! :) men nu är det städat rensad och damsugad :) sen duschaoch fixa oss sen åke vi hem till malla satt där en liten sväng innan jag och malla åkte och sljutsa hem Gustav, sen hem och åt mat som precis var klar när jag kom innanför dörren , bra tajming tycker jag :D heh  det var gott. imorogn har jag klarat en vecka med gi-etoden och inte fuskat en önda gång , fan vad bra jag är. de har jag aldrig klarat förut! :) heh , nu ska jag ringa malla.

hörs sen! (K)

....

Nu ska jag gå till min kära vän Malin , dom skulle dricka vin ikväll,
men inte jag :( jag får inte ..

vi får väl se vad kvällen har att bjuda på , hoppas på att något roligt händer!  är så utråkad!

linköping

Kvällen igår alltså. vilket jäva liv , hum ,, fattar inte vad dom ska hit och bråka för! fan vad sur jag blir så sånna där typer! Sen försov vi oss imorogn så gustav hade typ tio min på sig att duschat och fixa sig.  jag och pappa hade ju ingen tid att passa men i hade ju tänkt oss att komma iväg tidigare än så .
Var på ikea och handla lite hyller och lampor och lite sånt , sen till net on net och köpte en LCD-tv till Calle. och en ny datorväska till mig och lite blogg och sånt som jag behvde . så nu är det klar iaf , sköööönt! nu är vi hemma och pappa står och håller på att laga världens godaste mat till oss :) mums :)

tråkig!

Jag har så fruktansvärt tråkigt! Har precis spelar kort med min lillebror och gustav . Nu ska jag snart göra revbenspjell till kvällsmat till lets dance . ska bli gott :) imorgon ska jag följa med pappa in till stan som smakråd :P heh , han ska köpa massa nya grejer till hemmet. Det blir nog bra ,

God förmiddag!

har hunnit med att göramig en frukost bestående av två stekta ägg och gurka , damsugat och dammat överallt, duschat och tagit på mig och myst lite med min pojke. duktigt gjort av mig tycker jag! :)

Måste verkligen komma iväg ocgh köpa skrivblock och grejer. IDAG! annars kommer jag aldrig få det gjort och det är ju faktiskt bara fyra dagar kvar nu :S HJÄLP! shit vad nervig jag är alltså! 

Malla var nere för ett tag sen och tog en cigg medmig ,. hon har ju hamnat i en skapligt roligt situation! :P hehe , som alltidnär det handlar om malla blir det knöligt !!! men hon är väl van vid de här laget! :P

Vi hörs sen då , puss

kväll

Nu kom Malla med blåbär som vi ska avnjuta tillsammans med lite visgrädde till kvällen , vilken tur att man får äta de på gimetoden ! :) blir att umgås med Gustav Malin och möjan ikväll , blir väl att se någon film och lite så!
ska nog bli trevligt :) PössPåEr

min :)


hicka

Nu har jag och malla var och gymmat i en timme har ätit lunch som bestod av kycklingryta och broccoli. nu blir det duschen och fixa sig för snart kommer min lilla pojke :)

Godmorgon

Gick precis upp ur sängen , Malin ligger fortfarande kvar och myser. nu kan hon allt ligga kvar ,men imorse kl 8 skulle hon upp för annars skulle vi sova hela dagen sa hon. Men det var bara att proppa i henne lite näspray och ge henne lite papper att snyta sig i så tog det inte så lång tid innan hon somna om. Nu tänkte jag gån ut till köket och laga nåtgon gi frukost åt oss. blir nog två ägg och lite grönt brevid :) gott :) sen efter det blir det att gå in till gymmet och svettas lite :) nice :)

Nu blir det frulle:)

brumma bil

Nu är det en halv timme kvar tills jag ska upp och hämta malla på jobbet. så det är väl bäst jag går ut och stratar bilskrället och skrapar rutorna. det är det värsta med denna årstid. burr. fryser bara jag tänker på att gå utanför dörren!!!! men de är bara att ta på sig ordentligt och bita ihop. plikten kallar ;) min malla min malla <3

visa ord :)

"Livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in sidlänges med en chokladkaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt utsliten, skrikande "Hoho, kan nån ge mig lift!"


mat

fick just servert GImat av pappsen min, Det var mkt gott. det gör mig faktiskt ingenting att inte äta kolhydrater. det kan kvitta . är så länge , men antar väl att man kommer till en punkt då man är jävligt sugen på pasta eller potatis typ. men den dagen tar vi tag i de då och nu nuter jag bara av att inte tycka detta är jobbigt :)

Grrrr


Bästa

Finns det någon mer mumsigt karl än detta?

Följer ju paradise hotel stenhårt! men så av någon konstig anledning glömde jag bort det igår!
och kom på det när det var tio min kvar :( Dåligt av mig ! fick iaf lite skvaller om det, och är MYCKET nöjd med att Rami åkte ut! han är bara FÖR mycket!

Malla&Ellan


Godmorgon .

Vakna nu när pappa kom in och skrek efter deras dagliga morgonpromenad. ibland undrar man varför man flytta hem igen? men det är skönt! nu väntar jag på att mina två ägg ska bli färdigkokta! Gi-metoden kör jag nu får väl se om man går ner några kilo :) Har tränsingsvärk i mina axlar med. ajajaj. var på gymmet igår med Malla och körde ett pass. det var rikigt skönt faktiskt! skulle gärna köra ett idag med men Malla jobbar och så jävla tråkigt att gå ensam! kanske kan bli imorogn.

Nu blir det frukost! Goodbye ;)

hej världen!

Malin sov hos mig inatt ! det var mkt mysigt , såg på film och slappde och pratade om alla våra stora problem vi har! Att man kan dra på sig så mkt bekymmer på enbart 20 år :) heh , får se til att det inte blir lika mt dom nästa 20.


EliinWalliin


hej världen!

bara en vecka kvar nu tills jag börjar min utbildning till undersköterska. Jag är så himla nervös!! Det ska bli så himla roligt och jobbigt på samma gång ! det behöver hända något i mitt liv! det har sätt ut på det sättet det gör nu alldeles för länge nu! men känns som det skulle behöva hända något roligt med som muntar upp mig lite! ingen kan ju någonsin förstå!

Stor kram

RSS 2.0