Biltjuv

Inne i stan. Malin kör i rusningstrafiken! De är så underhållande! Hon svär & fräser i skriker flytta på er, hon kör genom korsningar utan att kolla sig för. Herregud vilken galning hon är!

Seeyaa


Tidsoptimist eller tidsfascist ?

Tidsoptimist eller tidsfascist ? Man kan inte vara mer tidsfascist än jag. Jag bokstavligen hatar när folk säger att dom ska komma vid en tid och kommer försent! Det är bland det värsta jag vet och kan göra mig ursinnig! Men många är ju tidsoptimister och tycker de kan kvitta om dom kommer & hämtar mig tio minuter senare än vad dom sagt! Tio minuter hit eller femton minuter dit. Men då står jag där ute och väntar när jag kunde använt den tiden inne i värmen och gjort betydligt roligare än att stå och frysa! Jag är alltid i god tid & speciellt om jag inte är säker på vart jag ska om jag ska på ngt möte så är jag alltid alldeles för tidigt & får sitta & vänta i 17 år. Men hellre se för de lider ingen annan för! Bara jag själv! Så nästa gång ni tänker att de inte är så viktigt att passa tiden! Tänk på att alla inte är tidsoptimister !! Det finns människor som jag som är TIDSFASCISTER!!

Seeyaa! (K)


Elsas värld

Hemkommen från stan för en stund sen. Pappa & jag har varit och shoppat lite julklappar, för julen närmar ju sig med stormsteg. Men jag känner att jag har läget under kontroll. för en gångs skull. brukar alltid vara ute i sista minut med sånt annars. men nu har de tagit sig. "vuxenpoäng". Nu är de chill medans jag tittar på Elsas värld.(tv3play) hur roligt program som helst !!typ skrattar ihjäl mig. Snacka om att göra bort sig. Nej nu ska jag fortsätta med mitt playtittande, Seyaa!

RSS 2.0