30/8 -10

hår överallt! fäller verkligen mycket ! var de b-vitamin eller vad sa hon nu igen? humm. ahja , we!
har varit inne i staden med Mallsan och shoppat till ett lite :) roooligt! :) Mina glasögon kom även idag , eller två av tre hade kommit :) så åkte och hämta ut dom . äntligen ! ser verkligen skit mycket nu ! löv och grejer :P ingen gröt smet :P haha . hur roligt som helst :) varit och lämnat malla på jobbet och nu sitter jag hemma framför datorn och bloggar och o lyssnar på världens bästa låt just nu enligt mig - Petter feat. veronica maggio - längesen.
Hur super bra som helst ! skönt att vara ledig idag , men dagen har visst bara sprungit förbi. :S imorgon är det plugg som gäller. men vafaen! solen lyser ..
Nu ska jag prova lite nya kläder :)

vi hörs sen! (K)



28/8 -10

MorsningKorsning.. "RASTLÖS, GROGGSUGEN/DANSSUGEN & PETRASUGEN"!!
ligger hemma och är så fruktansvärt rastlös! men börjar ju jobba kl 7 imorrn så kan ju inte ta mig för så mycket ! mamma är ju inte mycket till sällskap som typ ligger och sover i soffa !  illa... Så här sitter jag nu framför tha däjtor och äter micropopp med smörsmak och kladdkaka med smet på. gott.. men det finns godare saker jag skulle vilja göra! tex;

* Dansa rumpan av mig med min älskade kvinna Petra på saloonen och dricka en jävla massa ooze!

* Eller ligga i en säng med min älskade kvinna Petra och se på en skräpig film som hon tycker är as bra och jag tycker är kass (vi har verkligen inte samma filmsmak min fru och jag ! vem tycker inte om beck liksom?? ) antagligen somnar jag efter en tio minuter också.  med mitt ben över henne kropp och ner gossad med ansiktet i hennes hår. KOM HIT SA JAH!!! Älskar dig min bajbi !

* Eller hänga i Göteborg hos våra favvisar MATHIAS och JÖRGN!!! Vore ju underbart roligt ! Bara ta det lugnt , hänga hos världens bästaste mathias som jag saknar massa !

Nu hör jag snarkningar från soffan ! och mamma som sa att vi skulle äta kladdkaka och dricka vin ?? :O vad hände med de??
Får väl bli en jönssonligan och slänga sig i sängen typ. kl är 20.39. jeeej ! måste vara uppe till kl 22.10 är de värsta för jag väntar på att få ge ett slut bud på en väska på tradera ! hur ska jag kunn hålla mig vaken tills dess i denna trisssssssssstresssssssssssss! MyGod!

har iaf min iphone nu . men fy faen för dagens teknik må jag säga ! Hade inte Mathias Ollvid Johansson hjälpt mig så hade jag aldrig klurat ut det där. jag kan ta att han hånskartta åt mig , trampa på mig när jag ligger gör de bara ! nu funkar den iaf ! Du är bäst mathias ! ( jag säger så för jag har lovat att göra det varje dag och inte gjort de idag ännu) bäst att hålla vad man lovar så jultomten kommer iår med! 
nu svor min plastfar från köket (och han svär aldrig så nu har de nog hänt ngt illa) bäst jag går och kikar efter så jag inte missar något :P thaha!

vi hörs sen ! (K)


26/8 -10

känslor!


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog


Blev hjälptlöst förälskad
obeskrivligt tagen
som om jag låg ner på marken och blev slagen
det här var som att svimma på en bergstopp utan svindel
sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollande bunden.
tappa hjärtat i knät
kunde inte tänka logiskt eller sunt
och för varje sekund du inte finns här känns det tungt


Du hade inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras !!




26/8 -10

hejhopp :) sovit ända till halv 9 . så länge kunde min lillasyster hålla sig sen stod hon utanför dörren och skrek -ELAA!! ELAA! så då var de bara att pallra sig upp.. fruktansvärd mensvärk vaknade jag med! inte kul alls. de är typ de värsta som finns ! Idag får jag hem min kära iphone :) som jag har längtat! äntligen äntligen !!! :)
Idag ska det pluggas lite och sen ska jag jobba i kväll .
nu sitter jag och tittar runt på tradera efter en cool louise vuitton väska :) så roligt :)

vi hörs sen ! (K)

24/8 -10

livet är bra jävla orättvist! det häder bara en massa skit hela tiden ! en av mina klasskompisar son dog just , han hade canser , men verkade bättre ,  allt gick jätte fort och putts, så var han borta från vår jord.
En annan tjej som vi umgicks med förra året. hon jobbade på chaparral då. fick reda på nu att hon hade tagit sitt liv ! helt ofattbart ! hon var 20 år! precis som jag ! 20 år!!!!!! vad händer med världen? varför får inte folk som behöver de hjälp!? vårat bra samhälle är nog inte så jävla bra iaf !

23/8 -10

hunnit med en hel del idag måste jag säga , umgicks med matsson på eftermiddagen , länge sen ,. kul! sen har jag varit med malin och haft ett långt , konstig men välbehövligt samtal med en vän. känns bra !
Nu laddar jag inför skolan imorgon ., puuh ! ischaneme! sitta still är ju inte direkt min grej ! myror i rumpan ! men jo visst tack så mycket !
Nu ska jag se om de finns ngt bra på tv (då jag inte har en endaste stig helmer eller jönssonligan film hos pappi) och äta massa plommon som jag fick av mattsons mamma Gittan :) snäll där. mycket mycket gott :)

vi hörs sen! (K)

23/8 -10

bööööl! trött efter en heldag i skolan ! mycket nu information ! mycket av allt! plus att det inte riktigt är min dag !
Är bara irriterad på hur folk beter sig och allmänt trött på de mesta just för tillfället!
en rolig sak hände iaf , min mentor tog upp praktiken för nästa år, Italien kom på tal. har anmält mitt intresse så kanske drar till Italien närsta vår. :) vore väl hur superkul som helst !
Undrar hur det går för dom nere på chappen. Rean har ju dragit igång idag .. fick ett ur gulligt sms av min kära petra imorse :) blir så glad av dig så det gör ont ! så nu sitter jag här och lyssnar på en låt som Petra säger passar in på mig ! kan dela med mig av texten till er,

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Är hon bara inte för underbar ? :) Petra alltså! veronica med förstårs,

Hungrig är jag med , väntar på att pappa ska göra lite mat åt mig !

fixat med massa böcker , sorterat från last term. Blir ju inte lite papper man samlar på sig ! :S Ischaneme!
 Nu blir det att slå upp böckerna snart och börja plugga på terminens första uppg. som ska vara inlämnad
 imorgon, gud vad skoj . NOT!

Vi hörs sen! (K)


22/8 -10

shalulu! sitter här nu igen ,. allt från chappen är uppackat och nu återstår väl bara det vanliga livet ? imorgon är de plugg som gäller!
har varit på chappen över helgen , fick jobba lördag med , rätt okej . imorgon startar rean för dom stackarna . ska vara med er i tankarna imorgon ! *tycker synd om!
helgen har varit rätt omtumlande. insätt saker som jag nog blundat för innan !
att vissa människor kan vara helt underbara när man lär känna dom men på fem röda ändras till riktiga svin !!! och att dom verkligen inte fattar själva hur dom beter sig ! ? pinsamt !!!  och tyckte verkligen att du var en underbar människa ! men skenet kan verkligen bedra !
Nu inväntar jag min kära familj som kommer vilkenn min som helst . dom har varit hos mormor och morfar för moffa fyller år idag ! Grattis på dig moffa ! :D <3 
 nu ska jag gossa ner ansiktet i mina småsyskon !

vi hörs sen ! (K)


20/8 -10

shalulu !
Sovit som en kratta verkligen ! somnade i soffan och vaknade upp med sån jäkla värk i min stackars nacke! inte nog med att jag hade ont redan innan med fick en massage av pappa igår och sen satt jag med vetekudden halva kvällen , men när jag vakna i natt så kunde jag inte ens röra den , aj aj aj! nu ska jag försöka få några lockar i mitt hår och lite smink i mitt ansikte så dagen kan börja , men först ner och hämta bilen fråb verkstaden.

vi hörs sen ! (K)

19/8 -10


19/8 -10

MorsningKorsning ! Har haft två bra dagar hemma nu , tisdag, var i stan med malla och mamma , shoppa lite och var och fixa glajer så snart kan jag se världen igen :) ska bli såå trevligt! sen lite häng med malla och sen hem till mammsen igen . onsdag, in till riffet till mallsan och hängde med henne, var runt på en jävla massa fikor och träffa lite gamla goa vänner :) alltid roligt. sen hem tillriffet igen o träffa fler goa vänner. käka lite o sen drog och kolla på fotboll. inte jätte kul kanske man roligt när de är ngt snyggt som springer på planen , Boll? vad är de? idag har vi vart i staden med min fader , fixa lite i brorsans lägenhet eftersom han snart kommer hem , o han har fått lite nyronoverat så fixa efter de , sen iväg och shoppa lite och fika. sen hem , malla och jag laga super god mat , - grillat kött färskpotatis, kantarellsås , stekt svamp och grillade majskolv. mumma :) sen hyrde vi en rulle och låg i soffan o slöa, wallander. mycket bra film tycker jag :) sen blev vi bjudna på blåbärspaj hemma hos mallas mor , gott gott. bara en massa ätande hele tin tycker jag , :P träffa antz en sväng med :P vi våldgästa han lite , kul kul. jag lekte arg granne ;P nu är de snart sängen för min del , ska la ringa en sväng till min kära petra med som jag saknar mest i hela världen !!! ischaneme !

Vi hörs sen ! (K)

18/8 -10


shalulu ! En hel sommar har visst gott sen jag bloggade för er sist ! jag vet jag är kass ! men har haft super späckat schema verkligen ! sommar sprang visst förbi med stora steg med ,. känns som den börja harromdagen ,  men tydligen inte ! känns både skönt och urtrist att vara hemma . Har ju mött min andra hälft ! Petra ! eller har mött henne innan men vi har klickat iår så klicket aldrig tar slut ! Det är underbart ! jag är så lycklig med henne! ni skulle förstå om ni fick se oss tillsammans ! iaf så har sommaren både bjudit på intriger, lycka, bråk, tjejtjaffs, jobb, och massa massa FEST! livet har verkligen lekt ! underbart ! men nu är man tillbaka till verkligheten . och de känns ju sådär då.. längtar redan tillbaka till mitt i sommaren , då när allt är som bäst! massa roliga turister massa fest och man bara mår sådär asbra !

vi hörs sen ! (K)

RSS 2.0